Tänään olimme Pilven kanssa taas koulussa ja olipa sinne odottamaan tehty yllätys Pilvelle ja tottakait muillekkin koirille. Yllätys laatikko oli valmiina odottamassa ja niimpä koira sai toteuttaa kahta luontaista tarvettaan nimittäin käyttää nenäänsä ja kaivaa.

Mitä ihanuutta tänne onkaan piilotettu.

Tuossa taustalla näkyy seinässä tuollainen muovinen alusta joka on teipattu seinään ja siihen oli pursotettu tonnikalapasteijaa ja sen Pilvi nuoli heti seinästä ja nam se oli hyvää.
Tänään harjoiteltiin paljon esiintymistä ja pyrittiin poistamaan jännityksen tunnetta. Minäkin sain pitää 5 minuutin esitelmän silmätipoista. Tätä kannattaa koettaa ei ihan helppoa.

Kun tulin kotiin oli Diwa nauttimassa iltapalaa minun kukkapenkissäni.
Käymme yhdessä aina käymme aina rinnakkain..

Bella mummo 8 v

Aivan ihanaa omistaa tällainen veteraani-koira.

Diwakin halusi päästä valokuvaan

Sitten oli vuorossa terhakka Lotta

Meidän iki-ihana Luna

Lotta Bella ja Luna

Käytävällä eteen päin

Diwa ja Lotta

Uimassa

Diwa

Pilvi ja Diwa

Parhaat kaverukset best frend
Huomenna taas töihin ja toivottavasti yöllä ei jyristele kovin kovasti sillä Luna tuntee olonsa epämukavaksi jos ukkonen kovin jyräjää, viime yönäkin Luna halusi pihalle rankkasateeseen ja olinhan siellä kaverina minäkin yöasussani ja arvatkaapa tuliko uni sen jälkeen, toivoa vain voi etteivät naapurit taas tätä nähneet ja luulleet, että harjoitan jotain taikoja ukkosen aikana enkä ainoastaan juhanusyönä. Hieno kokemus kaiken kaikkiaan jos tykkää rankkasateesta klo 02 yöllä.