Tänään ollaan vietetty lauantai päivää ja hauska päivä tämä olikin kun portille ilmestyi komea nuori uros nimittäin Dico Hyvinkäältä. Ei pelännyt Dico pakkasta vaan päätti tulla tapaamaan Bella mammaansa. Poika olikin kovasti vauhdikas ja todella iloinen pentu. Epäilystäkään ei ollut, että kysymyksessä oli uros koska sellaisella nuoren uroksen itseluottamuksella Dico pyrki Milanan ja mammansa selkään, että emme uskaltaneet  jättää poikaa naisseurassa leikkimään kun lähdimme kahville, sillä emme halunneet yllättyä, että vattuvarpaita alkaisi kasvaa muidenkin masussa kuin Lotan. Dico näytti rakastavan perheensä lapsia sekä toisin päin, sitä oli todella ilo katsella.

Hei Bella äiti minä olen poikasi Dico.

Milanan ja Bellan kanssa leikittiin.

Tyttöjä jipii tuumii Dico

Pienet halit ovat aina paikallaan.

Kaverukset

Nätisti Dico katsoo tuota outoa olentoa jolla on tassut aina taivasta kohti.

Sainpas napattua tämän hanskan ja nyt leikitään ja juostaan.

Kaunis nuori uros Dico isäntänsä kanssa.

Kaikki hauska loppuu aikanaan ja Dicon lauma siirtyi kotimatkalle. Kiitos vierailusta, toivottavasti taas pian nähdään.

LOTAN NEUVOLAUUTISET

Lotta leipäili sisätiloissa kun Dico kävi meitä tervehtimässä ja toki kaikki rapsutukset piti käydä keräämässä vierailta. Nämä Lotan vauvat ovat todella rakkauden hedelmiä sillä niin paljon Lotta rakkautta janoaa ja onneksi myös saa. Ruoka on tänäänkin maittanut ja sitten on istuttu sylissä na nukuttu sylissä ja käyty myös lenkillä.

Eilen lähetettiin myös kuvat web-tiimille ja etanapostia pentuvälittäjälle tuonne Leonbergi yhdistykseen, jotta saadaan julkaistua myös Lotan astutusilmoitus, oikein jännää nähdä koska se sitten yhdistyksen sivuille ilmestyy.