Tänään pentulaatikossa on ollutkin uusia tapahtumia oikein roppakaupalla, ensinnäkin olemme leikanneet lähes 250  pientä koiran kynttä ja tällä kertaa homma sujui jo aivan toisella tapaa kun viimeksi, kaikki pennut olivat super reipaita ja antoivat leikata kyntensä. Ja koska pennut olivat niin reippaita ja olivat myös kasvaneet hienosti punnituksen mukaan he saivat isojen pentujen pannat ja pikkupentupannat laitettiin pyykkiin ja sitten odottamaan jos joskus vielä Belunaan tulee vauvoja. Mutta kaikkein hienoin uutinen on se, että pentujen pienet silmät ovat alkaneet aueta ja lähes jokaisella pennulla tuikki pieni tähtönen silmissä. Tosin pennut eivät ihan heti näe vielä mutta muutama päivä niin mailman valot ovat pentujen nähtävissä. Pakko oli tallentaavälillä koska tämä ohjelma on poistanut minut jo kolme kertaa tallentamatta heti kun ryhdyn lisäämään kuvia.

Muotitietoinen - sävy sävyyn

Eikä me olla veljeksiä vaan siskoksia

Ihana vauvamaha

Lotta on siirtynyt imettämään laatikon ulkopuolelle koska laatikossa alkaa olla ahdasta ja kuuma tässä kakkoset syömässä.

Näetkö mun pienet tähtisilmät ne pilkottaa kun katsoo ihan tarkasti.

Hau hau

Sininen poika ihmettelee mihin se ovi aukko on hävinnyt.

Pentulaatikossa on nyt mäkikin jotta pennut saavat kiivetä pikku pikku jaloillaan mäkeä ylös ja laskea sitten mäkeä alas, tasapainoharjoituksia.

Reippahasti käypi askeleet

Päiväunilla uudet pannat kaulassa

Ulkona paukkuu pakkanen, mutta pentuhuoneessa on lämmin tunnelma.