Mikä olisikaan parempi ajankohta kuin tämä kun Enzon ja Lotan pennut täyttävät juuri puolivuotta niin julkaista ensi kevään pentusuunnitelmamme. Ihan yllätyksenä tämä ei kaikille tule, sillä ne perheet jotka ovat jo pentua ensikevään pentueesta odottamassa ovat tietenkin jo saaneet tiedon kuka on tulevan pentueen isä. Emäksi olen suunnitellut ensimmäistä omaa kasvattiani Belunan Kingly Milanaa, joka on ihan ensimmäinen pentu joka Belunan kenneliin on syntynyt. Milanaa arvioitiin pentutestissä seuraavasti. Aktiivinen reipas ja rohkea pentu, joka tutkii aktiivisesti ympäristöään. Ei osoita minkäänlaisia pelkoreaktioita. Kohtalaisen vilkas. Kaikki tuo on kyllä pitänyt prikulleen paikkansa. Lisäksi Milanan käsiteltävyys on aina ollut hyvä. Milana tulee toimeen muiden koirien ja eläinten kanssa ja on myös hyvin lapsiystävällinen. Milana viihtyy myös esim. näyttelyissä, eikä ahdistu massatapahtumista.

Belunan Kingly Milana

Milanan pentueessa oli 9 pentua ja pennut ovat olleet hyvin terveitä. Kaikki pennut jotka tähän mennessä on kuvattu ovat olleet A-lonkkaisia ja 0- kyynäreisiä. Milanan äiti Namupalan Bella Madonna, joka myös asuu laumassamme on myös ollut hyvin terve koira .Milanan isä Resso  asuu Kotkassa.Tämän ens ikevään  pentueen isäksi olen saanut uroksen, joka on minulle todella mieluinen ja rakas koira. Olen seurannut tämän uroksen kehitystä ihan pennusta lähtien ja nähnyt siitä kasvavan kauniin upean uroksen joka on luonteeltaan iloinen avoin ja leikkisä. Uros on menestynyt hyvin näyttelyissä ja saavuttanut jo Suomen muotovalion arvon. Uroksen lonkat ovat myös terveet eli B:t ja kyynäreet 0, kummallakin vanhemmalla on terveet silmät. Minulla on myös omakohtaista kokemusta uroksen pennuista koska uros on ?

Ihana Yestas Enzo

Itse ystävällisyys ja iloisuus tämä suuri nallekarhu.

Milanalle ja Enzolle toivomme rakkauden hedelmiä ensi keväänä. Yhdistelmän sukusiitos % on 0. Tarkempia tietoja uroksesta saa uroksen omistajalta Tarja ja Kari Laakoselta ja heidän nettisivuilleen pääsee mm. linkkieni kautta.

Enzo ja poikansa Banjo.

Parhaimmat kiitoksemme Enzon omistajille, jotka mahdollistavat tämän yhdistelmän toteuttamisen.

PUOLIVUOSIKAS Belunan Fazer Barbi

Sainkin juuri Paraisten "missin" kuvia ihasteltavakseni. Paraisilla kasvaa kovaa vauhtia tyttö nimeltään Barbi. Tyttösellä vauhtia ja tekemistä piisaa, esim Ida emäntä oli pessyt kaikki matot ihan kamalan mäntysuovan tuoksuiseksi ja Barbi yritti kaikkensa saadakseen niihin paremman tuoksun.

Toni ylpeänä esittää sylikoiransa Barbin

Upea pari mies ja koira.

Vesileikkejä.

Barbin puolivuotis nassu.

Ei voi muuta kuin ihastella.

Hui ei saa säikyttää.

Idan ja Tonin upeat koirat Barbi, Spede ja Ziggy