Tänään kaikki meni yhteen sillä ei ollut hellettä ja oli aikaa, siis me lähdettiin Milanan ja Pilven kanssa metsään, voi että metsä oli kaunis ja syksyinen. Sieniä oli kaikkialla ja mustikoita ja puolukan posket jo punertuivat. Me käveltiin pidemmän kaavan mukaan ja valokuvaskin jäi vähemmälle kun kerättiin mustia torvisieniä ja kanttarellejä. Vaikka pennut vielä pyörivätkin mielessä niin alkaa kait vieroitus tehdä tehtävänsä ja minäkin alan tehdä muita juttuja isojen koirien kanssa, tosin eilen aamulla olin laittanut nappulat likoon aamulla töihin lähtiessä ja KePo ihmetteli kun tultiin töistä, että aionko ihan itse ne syödä koska hän ei niitä ainakaan syö. Hyvällä tavalla on levollinen olo, koska kaikilla pennuilla on lähtenyt perhe-elämä hyvin käyntiin.

Pilvi reipas nautti myös metsälenkistä ja sen jälkeen odottikin yllätys Pilvi pääsi kylpyyn ja oikeian vaahto sellaiseen,

Vauhdilla eteen päin

Pientä pilkettä silmässä ainakin toisessa

Välillä huilattiin kivellä ja katseltiin maisemia

Mihin se Pilvi hävisi

No tuossahan se karvakasa on

Täällä tuoksuu niin hyvältä.

Sanni prinsessa on myös lähettänyt kesäterveisiä.

Sanni harrastaa ongelmanratkaisua ja aukoo merimiessolmuja

Tekniikkalaji

Kesää myös uidaan

Yhdessä kaverin kanssa

Koiraystävyyttä Sanni ja Nelli

Sanni on myös tainnut nyt jo lähteä patikkaretkelle lomailemaan Nellin kanssa ja varmasti sieltäkin saamme kuvaterveiset.