Nyt on taas arki koittanut ja työt alkaneet. Koirat ja Harry jatkavat vielä lomailua. Tänään laitettiin sitten taas rehuja pussiin kuten KePoni sen asian ilmaisi, eli tehtiin kasvismössöä koirille. Tulemme kerta kerralta näppärimmiksi, 17 päivän ruoka ja vajaa tunti aika hyvin eikä kovinkaan työlästä.  Surkea keli kun koko päivän on satanut ja kaunis talvi on mennyt pois. Onneksi päivää piristi tuo Oliverilta saamani kuvakavalkaadi Oliverin elämästä. Ihania kuvia pojasta.

Vedetään kilpaa

Istutaan molemmat  kun näyttää kestävän tämä touhu.

Periksi en anna mutta voinhan tässä makoilla ja vetää narusta.

Kyllä minä voitan tai sitten nukahdan.

Hah hah voitin voitin,päästin tahallani irti.

Pelastakaa minä hukun tänne lumihankeen.

Uusi nimeni on Lumiukko-Oliver.

Onneksi olin ollut kiltti ja pukki toi minulle tämän unilelun jonka kanssa on turvallista nähdä kauniita unia.

Paljon muitakin hauskoja kuvia Oliverin lahjalevyltä löytyy, joita kasvattajan on kiva katsella, joten nöyrimmät kiitokseni tästä hauskasta matkasta Oliverin ihaniin elämän alkutaipaleen tapahtumiin, joihin pääsin mukaan tämän lahjan myötä.

LOTAN KUULUMISET

Tänään lähdettiin lenkille vesisateessa ja se ei sitten yhtään miellyttänyt Lottaa kun oltiin kävelty n. 200 m Lotta päätti en kävele yhtään eteen päin kun ruokakin jäi kuppiin odottamaan,joten ei siinä auttanut kun kääntyä takaisin ja vauhdilla tultiin kotiin. Kun tultiin takaisin niin Lotta söi herkkupalat kupista ja loput jätettiin sitten kuppiin.

Lotta ja Pilvi