Joka päivä me pikkuiset opitaan jotain uutta ja nyt on ensimmäisen kerran leikitty siis oikeasti lelulla. Pikkuiset silmät ovat löytäneet laatikosta lelun ja sitä on retuutettu korvasta. Tästä hullaantuneena minä lähdin shoppailukierrokselle hankkimaan lisää uusia leluja pienokaisille. Kepo jäi viettämään laatuaikaa pentujen kanssa.

Tukeva ote lehmästä ja pieni ärinä ja siinä se on.

No niin tässä lasten uudet lelut (olisittepa nähneet Kepon ilmeen). Tästä saa sitten jokainen pentu valita mukaan kotiinsa lelun missä on hieman pentulaatikon tuoksua sitten uuteen kotiinkin.

Kuka siellä kiljuu tänne päin tänne päin tuummii mamma Lotta.

Nukkuminen on ihan ykkösjuttu.

Ja me osataan nukkua vaikka miten päin.

Seuraavaksi alkvat painot sitten lähennellä kahta kiloa.

Siskot ja veljet ovat tosi tärkeitä.

Paras tyyny.

Pentulaatikon elämä jatkuu päivästä toiseen tasaisena. Aikataulu pysyy melkein samana päivästä toiseen. Herätys aamulla 06 -syödään ja puhdistetaan pentulaatikko sitten nukutaan - klo 11 herätään ja syödään ja puhdistetaan pentulaatikko iltapäivällä syödään ja puhdistetaan pentulaatikko ja sitten illalla ja yöllä syödään vielä kerran. Näihin väleihin mahtuu pentuhuoneen siivousta , pyykinpesua, pyykin viikkausta ja siinä ne tärkeimmät asiat sitten onkin paitsi illalla sitten kirjoittelen tämän blogin jutut. Mutta mihinkään muuhun en vaihtaisi tätä kyllä nuo mukelot ovat tämän vaivan arvoisia.