Joulu aaton vietto on aloitettu , riisipuuroa syöty, hautausmaalla käyty, Harryn äitiä käyty onnittelemassa syntymäpäivän johdosta ja sytytetty  muistokynttilä Jepelle ja Neste Oilille, viety kanoille joulukuusi ja jyviä ja joulurauha on laskeutunut Belunalaisten pihamaalle. Koirat jyrsivät siansorkkia ja Löpö kiipesi juuri kaapin hyllylle ja hylly putosi alas. Nyt Belunalaiset alkavat odottelemaan joulusaunan valmistumista ja sitten sen joulupukin tuloa.

Tässä Tarjan ja komeiden poikien joulutervehdys:

Topi tuli siihen tulokseen että hän ei ainakaan ole tonttu ja jos ei ole tonttu ei tarvi laittaa tonttulakkia päähän vaan sen voi natustella.

Hyvää Joulua

Taavi

Onnellista uutta vuotta 2010. Kiitos Tarja kuvista.

Komea lauma.

Joulu on rauhan juhla joten se pitää ottaa rauhallisesti.

LOTAN JOULUAATON KUULUMISET

Aamulla laitoin Lotalle herkkuruokaa kuten kaikille muillekkin koirille, Lotta ei koskenutkaan ruokaansa, tarjosin myös piimää koska se on aina ollut Lotan herkkua ja 2 nuolaisua ja Lotta tallusteli pois. Päivällä yritettiin uudelleen nyt Lotta söi pitkinhampain osan ruuastaan ja äsken annoin Lotalle muutaman broilerinsiiven ja ne kelpasivat nyt. Kun tarkastelin päiväkirjaani niin juuri samaan aikaan on Bella jättänyt ruokansa syömättä, joten sopisi hyvin , mutta voihan se olla jotain muutakin ruokahaluttomuutta (en usko siihen vaan toivon, niin paljon että se olisi merkki pikkuisista leoista). Lotta on aina ollut ruokansa ahmija, joten jotain poikkeavaa tänään ilmassa oli olisikohan ollut jouluntaikaa.