Kaikki alkoi aamulla hyvin ja ei olisi uskonut, että loppuakohden kaikki pahenee. Rauhoittukaa pennut voivat hyvin, ja n iillä ei ole mitään hätää, siis huono aloitus. Alkuillasta lainasin naapurin lapsia leikkimään pentujen kanssa, koska osa pennuista menee lapsiperheisiin ja meillä ei ole omia pieniä lapsia, onneksi naapuriapu toimi tässäkin asiassa. Sitten poikkesi 1-pentueen Pontus ja isäntäsnä Vesa katsomassa pentuja. Pontus ei vain voinut ymmärtää miksi hän ei päässyt pihalle leikkimään, mutta lupasin että esnikerralla varmasti pääsee siskon kanssa leikkimään. Pontus poika oli aivan ihana tapaus, niin avoin, kiltti ja leikkisä nuori uros. Sitten seurustelin puhelimessa Yliskulman Maxin emännän kanssa kanoista ja koirista kun yht´äkkiä huomasin Lotan selässä jotain punaista, Lotta oli juuri tullut tarhasta ja varmasti Satu ihmetteli mitä tapahtui kun lopetin puhelun niin lyhyeen. Lotan selässä oli aivan kuin saksilla tai puukolla leikattu yli 5 cm pitkä syvä viiltohaava. Ei muuta kuin päivystävän numeroa hakemaan ja saimme ajan klo 21 , sillä retkellä Lotta ja Harry ovat vieläkin, väliaikatietoina tiedän, että Lotta on ommeltavana. Ennen lähtöään Harry kävi tutkimassa mistä haava olisi voinut tulla ja huomasi pienemmässä (matalassa) koirankopissa (Lotan) kattopellin irronneen reunasta ja ilmeisesti tämä pelti on viiltänyt Lotan selkään kyseisen haavan, olen huolesta aivan turta.

Pentuuutiset: Pennuilla siis kaikki hyvin ja kova temmellys kuuluu nytkin tuolta toisesta huoneesta, eli pennuilla on tänäänkin käynyt vieraita ja lapsi sellaisia no Vesa ei ole ihan lapsi enää. Kun Harry ja Lotta pääsevät kotiin madotamme pennut vielä tänään ja sitten on toinen matokuuri saatettu loppuun. Ulkoilua on jatkettu tänäänkin.

1242762136_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Naapurista lainatut lapsen Jenni ja Jesse

1242762194_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vesa ja pennut

1242762286_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Poikien juttuja

Olen saanut tänään kuvia myös Topilta ja Tampereen Maxilta sekä siis itse otin Pontuksesta ja kaikki nämä kuvat laitan huomenna tänne, mutta nyt lähden odottamaan Lottaa kotiin.