Tänään on tapahtunut ihme kaikki mitä toivoa voi on tapahtunut , sillä tänään Milanan veli Belunan Kingly Moses oli Kankaanpään näyttelyssä ROP ja sai toisen sertinsä.  Meidän Bianca (luetaan KePon) oli samaisessa mittelössä VSP ja sai ensimmäisen sertinsä. Bleunan Kingly Milana joka päätti hauskuuttaa yleisöä käyttäytymällä pentumaisen iloisesti loikkien oli ERI+SA PN 4 ja Belunan Magic Paloma oli ERI+SA PN 2 ja vielä jatkuu Belunan Magic Nelson oli ERI+SA PU 4 ja kasvattajaluokassa saimme KP:n, mukana olivat Milana, Paloma Mooses ja Bianca, joten meidän ryhmän tie jatkui sitten loppukehään muiden kasvattajien kanssa kilpailemaan.Arvostelussa sanotaan: Selvät sukupuolileimat, hyvät luustot, oikeat pään linjat, kaikki koirat liikkuvat hyvin ja ovat luustokkaita. Ja aivan uskomatonta me voitettiin loppukehässä me oltiin paras kasvattaja.

Aivan uskomaton fiilis kun kasvattajia aletaan laittamaan järjestykseen ja kuulutetaan  ja kolmanneksi tuli ja toiseksi tuli siinä kohden tuli lähes halvaantuminen vaikka kuulo pelasi ja kuulit  ensimmäinen Kennel Belunan leonberginkasvattja Arja Pirttimaa. Tänään musta tuntui ensimmäisen kerran että mä olin ihan oikea kasvattaja ainakin noiden kahden tuomarin mielestä.

Ryhmä rämä tänään voittoon.

KIITOS tuhannesti Satu ja MIkko sekä Tarja teitte tästä päivästä mahdollisen ja ikimuistoisen. Onnea teille hienosta menestyksestä, olette pitäneet hyvää huolta pikkuisista Belunalaisista.

Nelsonin näyttelyura alkoi ja hienosti alkoikin.

Kaunis vahvarakenteinen poika

Nelson ERI+SA

Tarja hieman avusti paras uros kehässä ja vei Nelsonin kun Sadulla oli kädet täynnä Moosesta.


Mooses on niin tumma poika että kuvatkin ihan pimenee.

Lennokasta askellusta.

ERI +SA PU 1+ ROP + Serti varmasti noita parempia kuvia saadaan kun Satu ja Mikko niitä lähettelevät hienosta pojasta.

Sitten oli prinsessojen vuoro ja ensimmäisen suloinen Paloma

Tuomarina oli muuten Kirsi Kentala

Ja sitten askel nousee Palomalla

Tässä Paloman arvostelu: Viehättävä, narttumainen, 10 kk ikäinen, oikeat mittasuhteet, kaunis pää ja ilme, riittävä runko ja luusto, tasapainoisesti kulmautunut, hyvä askelmitta, liikkeessä vielä pentumaista löysyyttä, erinomainen luonne.
Omista koirista tulee kuvia ehkä kohta lisää. Hieno päivä upeita ystäviä . Nyt sitten olen saanut lisää kuvia.

Tässä minä ja KePo vauhdissakuten BB ja Milanakin

BB on niin kauniisti

Ja taas juostiin.

Luustossa löytyy

Milanan arvostelu: 4 v, oikeat mittasuhteet, hyvä pää ja ilme erinomainen runko, sopiva luusto, hyvä eturinta, tasapainoiset kulmaukset, liikkuu periaatteessa hyin kun malttaa.

Vahva rakenteinen suhteiltaan oikea, sopiva luusto hyvä pää ja ilme erinomainen runko ei parhaassa turkissa tänään, tasapainoiset kulmaukset liikkuu hyvin joskin aika rauhallisella tempolla.


Tässä komea ROP poika

Belunan Kingly Moses
What a great day we had today at Kankaanpää group show! Our Bianca (Belunan Fazer Bianca) EXC1, CG, Best Female, BOS and she got her first CAC, and our Milana (Belunan Kingly Milana) EXC2, CQ, Best Female 2. Then our breedings: Belunan Kingly Moses EXC1, CQ, Best Male 1, CAC, BOB; Belunan Magic Nelson EXC1, CQ, Best Male 4 and Belunan Magic Paloma EXC2, CQ, Best Female 3. Then we had a breeder group (Bianca, Milana, Mooses and Paloma) and we got HP and finally we were BIS 1!