Tänään olimme saaneet vierailukutsun Paraisille tapaamaan Barbia ja hänen ystäviään ja tietystikkin Barbin ihmisperhettä Tonia ja Idaa.  Barbi asustaa aivan viehättävässä miljöössä ja heti oli havaittavissa, että tuossa talossa asui pieni onnellinen leotyttö. Barbilla on paljon kavereita joiden kanssa leikkiä ja pihamaalla vallitsi rauhallinen yhteisymmärrys. Pieniä puutarhatöitä oli Barbikin joutunut puuhastelemaan ja jostain syystä Idan salaatit olivat vaihtaneet paikkaa ja nostaneet juurensa kohti aurinkoa.  Barbi on tosi kaunis leotyttö vaikka tällähetkellä onkin peppu hieman korkealla, mutta se kuuluu kehitykseen. Barbi opettelee jo luonnonmukaista ruokailua ja se näyttää sopivan oikein hyvin niin kaunis oli tyttö ja todella suora jalkainen ja vahva. Näytteen luonnonmukaisesta ruokailusta saimme kun ihanan mansikkakakun loppu jäi hetkeksi ilman valvontaa niin mitäs sille sattuikaan se koira mikä äsken nukkui olikin yllättäen herännyt ja popsinut mansikat ja samalla kakun makoisiin suihinsa.

Barbi päätti heti maistaa tuliaisluuta.

Sulassa sovussa yhdessä jyrsitään luita.

MInä sain pidellä Tonin ihanaa viljakäärmettä, toinen viljakäärme oli kauniin keltainen.

Lisää ihania eläinystäviä.

Kyllä on paljon ihmeellisiä eläimiä.

Eläimet asuivat aivan upeissa terraarioisa.

Belunan Fazer Barbi

Kieli voi tippua.

Ryhdytäänkö leikkimään. Valitettavasti emme voineet kuumuuden takia ottaa Biancaa mukaan leikkimään, mutta sitten toisella kerralla.

Tästä voi leikki alkaa.

Nyt lähtee

Barbi teki "Pilvet" (= tassut taivasta kohden)

Taitava koira mä osaan leikkiä selällänikin.

Nyt peltaan jalkapalloa jookos

Barbi tekee kohta maalin.

Minä voitan minulla on kaksi palloa.

Niin on minullakin, ja se toinen on mennyt sen toisen siään.

Kumnmallista kuinka se tuonne pääsi.

Lopuksi tuli uni pienelle pelaajalle, mutta nukuin vain koiranunta jättäkääpä se mansikkakakku pöydälle niin olen tikkana paikalla. KIITOS Toni ja Ida kaikista herkuista ja ennen kaikkea kivasta seurasta. Oli hauska päästä tutustumaan teidän eläinperheeseenne. Teillä on upeita lemmikkejä ja niin ihana pieni leotyttö, jonka suhteen olen täysin puolueellinen, mutta Barbi oli vain niin söpö, vaikka tosi valoittavia koiria olivat Barbin koirakaveritkin..