Näyttää että koirat ovat ihan kypsiä tähän kesäolotilaan kun ei löydy viilennystä mistään, no BB kyllä keksii  miten viilentää itsensä.

Ainakin etutassut viilenee

Vähän upee juomakuppi


Polskutan

Kivaa ja vesi roiskuaa

Tuo BB on kyllä mainio tai riiviö kuten KePo sanoo, ihan hetkeksi jäivät juomapullot ja lasit  pöydälle aurinkokatokseen ja kun tulemme pihalle oli BB ottanut juomapullot ja purrut niihin reikiä oli sitten Cola suikua ja vesi suihkua tarjolla, juomalasit oli kuljetettu eri puolille pihaa, mutta kaikki olivat ehjiä. Mitään ei voi jättää valvomatta ei mitään siitä pitää tuo koiralapsi huolen, ei meillä ole koskaan ollut tuollaista koiraa.

Milanan mamma-blogi 58 vrk

Tänäänkin Milana on ollut vahvasti sitä mieltä, että ei aio raahata vattuvarpaita mukanaan yhtään minnekkään vaan on loikoillut pitkin päivää hellettä paossa sisätiloissa. Pari kertaa on kuitenkin täytynyt tarkastella minkälaisia pesävaihtoehtoja on tarjolla ja tässä tämän päivän pesät.

Maa luolassa ne sudetkin synnyttivät, mutta mamma sanoi EI

Sateen sattuessa pressun alla, mutta mamma sanoi EI

Nyt ei Milanaa voi jättää yhtään yksin ulos on heti rakentamassa uutta pesää lapsille ja käy kurkistamassa kaikkiin pesiin miknkä näistä nyt valitsisi. Jänittävä viikko alkamassa.

Milana ja vattuvarpaat

Erkkarista sain muutaman kuvan Mooseksen kehästä ja kyllä taisi olla kova koettelemus koiralle ja emännälle.

Mooses arvioitavana tuloksen AVO H tuomarina Petra Junehall Ruotsista.


Viime arvostelussa Mooseksen liikkuminen oli erittäin hyvä nyt oli epävakaata. Kuten viimeksi myös  silmät olivat  liian vaaleat nyt olivat kauniit. Kaula oli viimeksi lyhyt nyt kaula oli hyvä mutta korvat olivat pudonnet liian alas. Purenta oli pysynyt hyvänä.

Jokaisella tuomarilla on oma linjansa ja kaikki tuomarit ovat aina oikeassa.

Kiitos kuvista Satu.