Belunan Kingly Milanan virallinen tervysilmoitus on seuraava: MIlanan masussa näki pentuja ne olivat kaikki siellä ja erittäin liikkuvia ja siellä näkyi monta pientä vattuvarvasta. Pennut olivat maanantaina 11 mm pitkiä, mutta tänään ne olivat kasvaneet hienosti ja olivat jo 33 mm pitkiä, mikä vastaa vuorkausia hienosti eli 35 vrk on menossa tänään.  Koko Belunan Kennel iloitsee näistä ihanista uutisista jotka voin teille välittää ja mikä hienoa Milana on myös syönyt tänään ja herkku mikä maittoi oli raaka kala ja myös keitettynä kala maistui. Milana tutkittiin kauttaaltaan ja eläinlääkärin mielestä Milana on erittäin hyvä kuntoinen syömättömyydestä huolimattaja kaikenlisäksi kuulemma erittäin kaunis leonberginkoira, no en alkanut olemaan erimieltäkään, onhan tuo Milkku tällä hetkellä kyllä tosi kaunis. Tämä näin väliaikatietona, kuvia tulee illemmalla.

Älä mamma huolehdi kyllä minä pidän huolta meidän vauvoista.

Oli aivn ihana nähdä ne pienet  siellä Milanan masussa, siellä ne liikkuivat ja voi nähdä kallon muodon ja selkärangan ja sydämmen mikä sykki vauvan rinnassa.

Milana söi jonkin verran oikeaa koiranruokaa äsken ihan itse.  Kiitos teille kaikille jotka iloitsette kanssamme näistä iloisista uutisista.