Olipas iloisia uutisia luettavana tuolla naamakirjassa kun tulin koulusta kotiin, sillä Peppi oli aloittanut ensimmäisenä XL pentuna näyttelyihin tutustumisen. Eikä voi kuin onnitella hienosta suorituksesta kehässä koska palkintona oli Pentuluokan 1tila KP ja ROP pentu. Hieno suoritus ensikertalaiselta.

Arvostelu:Hurmaava kokonaisuus, pää vielä kehittymässä. Hyvin kulmautunut edestä sekä takaa. Riittävä luusto kokoonsa nähden. Maski erinomainen. Selkeästi narttumainen. Ylälinjan pitää tulla tasaisemmaksi. Vielä hieman pentumainen. Erittäin hyvä turkki ja väri. Tuomarina tänään oli ollut Maija Heinilä Norjasta. Vielä kerran hurjasti onnea.

Hertta tyttönen oli sitten taas ollut tutustumassa siihen että minkälaista se olisi vetokoiran elämä, eli Paloheinässä oli mahdollisuus tutustua lajiin ja Herttakin (Belunan XL Balck Velvet) sai kokeilla vetovaljaita, hienolta näyttää tyttönen.
Mitäs ne XL pojat sitten touhuaa no  Eemeli on kova koira matkustelemaan ja empä tiedä kumpaa noista pojista epäilisin herkkusuuksi:

Pipsan grilliltä Kuusamosta sai hyvää palvelua myös Eemeli ja herkut hävisivät Eemelin vatsaan. Ihana että koira-asiakkaisiin suhtaudutaan ystävällisesti.

Tulitauko oli taas tarjonnut Eemelille lettuja joten taas oli pieni koira saanut herkkuja. Lopuksi sitten vielä Eemelin kantakahvila, jossa Eemeli taitaa piipahtaa useinkin ohikulkumatkalla.

Et oo sisäntä tosissas syötkö yksin tuon herkun. Saisko edes rusinat pullasta?
Roomeo on taas tavannut ystäviään ja siinä on ollut vauhtia.

Annan tämän lelun sinulle jos saat minut kiinni.


WAU upeeta miten sä ton teit, miksi laitoit sen lelun puuhun

Ja taas mennään kurvit suoriksi.

Me taas oltiin BB:n kanssa koulussa koko päivä ja opiskeltiin eri rotujen ominaisuuksia ja käyttäytymistä sekä virikkeellistettiin koiria mikä oli BB:stä kivaa kun sai nuuskia, kaivaa ja nameja.