Tänään meille saapui mieluisia viraita Tampereen suunnalta, sieltä meitä matkusti tapaamaan  pikkuinen Nelson vai pitäisikö sanoa pieni "karhu" nimeltään Nelson.  Nelsonilta ei vauhtia puuttunut, siinä sai PIlvi kyytiä ja äipän kanssa riehuttiin ja oli niin hauskaa. Nelson oli luonteeltaan hyvin avoin ja leikkisä ja energinen pentu. Pentupureminen oli lähes kokonaan loppunut ja painoa oli kertynyt oikein mukavasti kuten myös korkeuttakin. Nelson kulki meillä ihan kuin ei olisi pois ollutkaan, ja yritinkin suostutella Satua ja Mikkoa jättämään Nelsonin meille ja Harry yritti vaihtaa Nelsonin Pilveen, no vitsi vitsi ei meidän Pilveä mihinkään vaihdeta, kuka meidät sitten kurissa pitäisi.

Koska Mooses ei päässyt tällä kertaa mukaan niin sain Moosekselta kuva terveiset, jotka tässä jaetaan kanssanne. Mooseksen kanssa tapaamme sunnuntaina.

Belunan Kingly Moses "Mooses"

Tumma poika Tampereelta

MIkä leijona

Mooses ja Nelson

Belunan Magic Nelson

Miksi täällä kaikki haukkuu menee ihan jalat solmuun.

Ai noi vaan tervehtii mua.

Selvä ei kun menoksi.

Kohti suuria seikkailuita

Apua joka puolella tapahtuu

Pilvi mä muistan vielä sut.

Hei äiti eikös olekkin musta kasvanut iso

Voi kun olet kaunis lapseni.

Äidin rakkautta

Ihanaa nähdä sinua poikani

Olet sydämessäni

Eikä me olla veljeksiä

Ihana koiranlapsi

Saanks mä pitää tän, en vai, oottepa tylsiä.

Väsymys käy jo käpälään.

Vielä jaksaa

Nelson, Nessukka, Nepukka, muru, rakas ....

Kun Satu ja MIkko olivat Nelsonin kanssa lähdössä, oli jo ihan pimeää ja kuulimme, että auton katolle putosi jotain, me kameraihmiset minä ja Mikko heti kuvaamaan mikä se oli joka teki lommon auton katolle, niin sieltä löytyi tällainen otus.

Hei kuka sinä oot?

Mikko olisi halunnut viedä tämän Tampereelle, mutta Satu ei suostunut matkustamaan tämän kanssa samassa autossa. Nyt alkaa kello olla niin paljon että lähden nukkumaan ja tässä vielä pari luotokuvaa meiltä sunnuntai aamulta.

Löpö katsoo luoto-ohjelmaa

Löpö ei katso muita ohjelmia kuin luonto-ohjelmia, voi nakottaa TV:n edessä vaikka kuinka ja kauan. Taas jälleen hieno koiramainen ilta.