Laitoin tuohon otsikoksi nyt koiruuksia vaikka oli pitänyt varmasti olla kissuuksia kun  kissat painavat  ympärihuonetta aivan villinä. Tuo meidän Löpö taitaa olla hieman komentelevaa sorttia, menee vaan kylkimyyryä päin aikuisia kissoja ja murisee mennessään, häntä on kuin haisunäädällä pystyssä.

Mustaa kissaa ken pelkäisi, pelkäisi...

Nyt tuntuu että joulun aika on oikeasti alkanut kun sain ensimmäiset joulutervehdykset. Kiitos "etanapostin lähettäjille" ja kiitos tästä kauniista ihanasta joulutervehdyksestä.

LOTAN NEUVOLAPÄIVÄKIRJA 10 päivää astutuksesta

Tänään on ollut taas rauhallinen päivä (KePon viimeinen sairaslomapäivä), KePo on koko päivän ahkeroinut ja rakentanut tuohon pentuhuoneen eteiseen toisen oven, jotta kylmyys pysyy ulkopuolella, on se tuo minun KePoni aika hieno mies. Lotan kanssa käytiin metsässä , mutta emme tehneet mitään kovin pitkää lenkkiä, koska Lotan tassuja alkoi paleltaa vaan palasimme kodin lämpöön. Lotta halusi tänään ehdottomasti syödä banaania , joka ei ole kuulunut Lotan ruokavalioon, mutta tänään banaani oli herkkuruokaa (oliskohan mieliteko?). Lotta oli tänään myös manikyyrin hoidossa ja nyt on ladyn kynnet "viilattu" ja tassukarvat siistitty.