Meillä on pissis, tai oikeastaan ei meillä vaan Biancalla, viime yönä oli sisälle ilmestynyt monta pientä lätäkköä ja kun seurasin Biancaa niin huomasin, että kovin usein neiti läähisti pissalle ja aina pieni lätäkkö jäi jäljelle. EI muuta kuin soittamaan päivystykseen ja saimme ajan klo 13:30 aika oli juuri silloin kun meidän piti mennä opettelemaan miten koiran kanssa pärjää arjessa. No Banjo opiskeli meidän puolesta sen kurssin. Pissanäyte kassiin ja lääkäriin,no eläinlääkäri halusi vielä uuden näytteen, että saataisiin varmasti oikea tulos ihan tuoreesta näytteestä ja oli suorastaan huomoristista kun hän antoi minulle pitkävartisen soppakauhan ja käsi siihen napata näytteen, mutta olipas soppakauha tehokas väline siihen sai helposti näytteen ja uusintanäyte osoitti saman tuloksen kuin edellinenkin, sitten näytteestä tehtiin viljely jonka tulos tulee huomenna. Bianca sai ruiskeena pitkävaikuitteisen antibiootin ja kun selviää mistä pöpöstä on kysymys niin sitten huomenna haemme lääkkeet.

No mitäs muuta meillä on tänään touhuttu, no Löpö on kyllästynyt ja päättänyt lähettää itsensä paketissa johonkin, eli jos saatte paketin missä on musta kissa niin olkaa kilttejä ja palauttakaa takaisin Belunaan.

Sitten meillä on vartioitu rantaa, Milana vartioi sitä vedestä käsin ja Bianca rannalta tulee tosi hyvin vartioitua.

Sitten meillä on rakennettu, huvimajaan uutta lattiaa ja tässä rakennusmestarit valvovat työtä.

Rakennustyömaalla pitää olla apupoika, ai pyysitkö apinaa, ai et vaan siis vasaraa.

Tässä tarkkaillaan osuuko vasara naulaan vai ei.

Nyt täytyy miettiä mitä kummaa tästä rakennetaan tuumii Bella.

Tiilet täytyy laskea minä hoidan sen

Nyt me tiedetään mitä tästä tulee.

Tästä tulee jokaiselle oma yksiö. Tässä Milanan yksiö.

Miäs muuta sitten tapahtuikaan ai niin olimme tänään päättänneet nauttia uusiaperunoita ja pihviä. Mutta pihvimme katsoviat tuntemattomalla tavalla. Bianca oli keittiössä syömässä omaa ruokaansa ja pihvimme olivat tiskipöydällä, minä hain eteisestä sakset ja kun tulin takaisin Bianca söi edelleen omaa ruokaansa, mutta hassua joku oli varastanut pihvit pöydältä, joten söimme sitten uusiaperunoita ilman pihviä. Kysyin Biancalta oliko hän nähnyt mihin pihvit katosivat , mutta ei ollut pienellä eläimellä mitään tietoa asiasta, kuten ei myöskään siitä kuka oli silpunnut yöllä seiskalehden ihan pieniksi palasiksi. Miten se nyt olikaan virikkeellistäminen poistaa ongelmakäytöstä......