Nyt se on tapahtunut flunssa on iskenyt KePoon, pää täynnä räkää silmät valuu, kamala yskä, ihan sairas mies.  Huomenna olisi tarkoitus suunnistaa kohti harjavaltaa Milanan ja Bincan kanssa, toivottavasti päivästä tulee kaunis eikä sada vettä koko päivää se taitaisi olla liikaa mun sairaalle Kepolle. Mä vien Kepolle punaita limpparia se kuulemma auttaa.

Ja Lunaakin lapsettaa aina välillä.

Naurattaahan tuo vääntö Milanaakin.

Liiku mä haluan leikkiä! Samalla lailla mä nukun aamuisin kun BB haluaa herättää mut ihan paikoillaan  jotta luovuttaisi ja jatkaisi unia.

Häntä vasemmalle wiuh wauh häntä oikealle.
Me käytiin tänään Pilven kanssa hakemassa vihanneksia  ja sitten me mössötettiin  koirille vihannekset  pakastimeen niin on siellä sitten valmiina kolmen viikon satsi. Olipas huonosti vihanneksia satavana me ostettiin, kesäkurpitsaa, avomaankurkkua, kiinankaalia, terttusalaattia, tavallista salaattia, päärynää ja omenaa sekä hieman porkkanaa. Sose oli varmaan aika onnistunutta sillä Pilvi söi kuormasta koko ajan.

HYppää kuin liito-orava

Ja sitten taas takaisin, Pilvellä on omat huvitukset.
Kyllä nämä vapaapäivät sujuvat sitten nopeasti ja ihan tuntuu kamalalta että vain huominen ja taas töihin. No kyllä se alkaa iloksi muuttua kun nuo työpäivät lyhenevät kohta siis parin viikon päästä taas normaali pituuteen.