Aamulla olin ihan terve kun lähdin kuuntelemaan Barf-luentoa, mikä olikin tosi mielenkiintoinen monella tavalla. Nyt illalla kun tulin kotiin minuun oli iskenyt pentukuume ihan hirveällä voimalla, kuin salama kirkkaalta taivaalta ja kaikki johtuu tästä...

Mä kävin katsomassa näitä prinsessoita ja prinssejä tuolla Riihimäellä.

Olipas kauniit pennut.

Pusi, pusi

Ne leikkiä ja painia lyövät.

Pissaisko matolle?

Kiitos Miia, että saimme käydä katsomassa näitä söpöliinejä vaikka sairastuinkin tuohon pentukuumeeseen ja siihen ei auta burana.
Olimme ilmoittautuneet myös Barf luennolle jonka piti Riikka Lahti ja ilmoittautuneita oli 20, mutta paikalle saapui kaksi minä ja Tarja, eli saimme aivan yksityisluennon. Luento oli erittäin hyvä kiitos Riikalle ja neljä tuntia hävisi käsisitä olipas paljon uusiakin ajatuksia ja lisä oppia tuohon luonnonmukaiseen ruokintaan. Pääsääntöisesti koirieni ruokinta on ok mutta hieman teen nyt uuden opitun myötä muutoksia jotta koirillani olisi vielä parempi olaa ja ne saisivat kaiken hyvän irti ruuasta. Kiitos Tarja hauskasta seurasta ja merkillepantavaa oli se että vaikka saimme jutella koko päivän koirajuttuja niin kotimatkalle niitä riitti edelleen.