Ihanaa meillä on kesä ja luonto on niin kaunis. KePo on joutunut pesänrakennuspuuhiin sillä meille taitaa olla tulossa yllätysvauvoja nimittäin kanalasta on yllättäen tullut hautomo ja tipuja odotettavissa.

KePo rakentaa tipuille häkkiä, etteivät isot kanat ja Einari noki niitä ja että emo kana saa kasvattaa tipunsa rauhassa muun lauman keskellä. Sanotaanko kanoista lauman?

Äiti ja tytär tuoksuttelevat kukkaistuoksuja.

Lotta ja Bianca

Nyt just kutittaa korvan takaa.

Kiva kun voi seurata äidin ja tyttären yhteiseloa, Lotta on edelleen sitä mieltä, että BB on mailman paras lapsi ja BB:tä pitää aina auttaa jos joku edes meinaa komentaa tuota pikku riiviötä.

Eräs koirankouluttaja sanoikin minulle, että Lotta kasvattaa BB:stä kuningatarta laumaan.

Milanan mamma-blogi 50 vrk

Vajaa kaksi viikkoa niin sitten alkaa tapahtua ja pikkuisia karvalapsia aletaan odottaa mailmaan. Milana syö nyt hyvin, ihan kuten lääkäri sanoi, vaikka en uskonut. Milana nukkuu suuren osan päivästä ja lenkillä käydään aikaseen aamulla ja myöhään illalla, jotta lenkit eivät käy kuumuudessa liian rasittaviksi. Välilä pitää lenkillä huilata vaiika ei kuumuuskaan ole vielä haittana.

Ilta-aurinko luo tuon kauniin ruskan kuviin.

Tuo musta varjo se olen tietystikkin minä.

Tätä kuvaa otettaessa, Milanan turvallisuutta ei hetkeksikään vaarannettu, vannoo ratavartijan tytär joka on leikkinyt koko lapsuutensa radalla ja tuntee junat ja radat.

Nyt ei jaksa enää olla kuvattavana vaan käy levolle kasteiselle iltanurmelle.

Pilven-peikosta ja Milanasta on tullut ihan erottomattomat kaverit.