Ompas tänään ollut tuulinen päivä ja kun oltiin lenkillä niin pikkuinen Pilvi leijui tuulen voimasta samalla korkeudella kuin risut ja määnynkävyt, onneksi ei noussut taivaalle kuin ilmapallo. Kun päästiin kotiibn metsästä Pilveä odotti yllätys, no ihan iloinen se ei tainnut olla sillä Pilvi pääsi vaaahtokylpyyn, no ihan kauniisti Pilvi siihen suhtautuu. Olipas pieni koira likainen, eikä mikään ihme kun jokainen muukin kuin tuuli pyörittää mennen ja tullen pitkin pihamaata. Nyt on Pilven turkki hieno ja kuohkea. Kepolla on menossa pihalla kirankakkasulkeiset ja ahkerasti lykkii kottikärryjä ja haravoi pienellä vihreällä haravalla pieneen punaiseen lumilapioon sitä tavaraa mikä on lumen alta paljastunut.

Tällainenkin paikka vielä metsästä löytyy ja sitten meidän piha on täynnä lunta, sulaa luultavasti juhannuksena.

Milanan-mammablogi 3 vuorokausi

Tänään Milana on ollut ihan hassu yrittää koko ajan leikkiä Pilven kanssa ja Pilvi on ihan ihmeissään, KePo huutaa koko ajan Milana älä tapa  Piltsua, näyttää hieman hurjalta kun iso koira pyörittää pikkuista, taitaa Pilvi tuoksua hyvältä vahtokylvyn jälkeen. Tänään etsittiin Milanan nisät, että voidaan sitten katsoa alkavatko muuttua, no Milanalla oli aika isot nisät joten luultavasti ei pysty huomaamaan kovin nopeasti muutosta, no kaikkia merkkejä täytyy tarkkailla. Muistan että Bella oli aina riehakas kun odotti vauvoja kun kirjoissa sanottiin, että narttu voi muuttua ihan flegmaattiseksi niin Bella oli ihan ylivilkas, onkohan tytär samanlainen no sitä voidaan vain arvailla. Voitte uskoa, että täällä tarkkaillaan kaikkia merkkejä ja yritetään selvittää tulevaa, siis ennustajaeukkoja ollaan. Milana nukkui minun sylissäni tänään yli kaksi tuntia ja en hennonut liikahtaa mihinkään vaikka jalkakin puutui.

 

Milana puutöissä

Tämä on musta tosi kiva kuva, kun tässä on juna ja Milana

Taitaa kuvaaja olla ollut hieman vinkin vonksin tuskin Milana seisoi noin vinossa.

Ai niin minä sain aivan ihania kuvia pieneltä virpojalta ja uskon että tällaista virpojaa ei ihan joka kodista löydykkään.

Virvon varvon tuoreeks terveeks tulevaks vuodeks, oksa sulle palkka mulle.

Uskon että tämä virpoja keräsi monta hyvää luuta .

No Mooseshan se sieltä paljastui.