Pitkästä aikaa sain Nadan perheineen kylään ja kylläpä oli Binaca iloinen uudesta ystävästään ja tietysti Pilvi sekä sisko Milana äiti Bellasta puhumattakaan.

Nada on todellinen lady niin ylväs ja arvokas, ei mikään Rapa-Roope. Kauniisti Nada kohteli reuhaavaa pentuakin ja jaksoi Binacan kanssa leikkiä. Pilvi oli hieman ihmetyksen aiheena tietenkin koska Pilvi oli taas tassut taivasta kohti.

Belunan Kingly Madonna ykkös pentueesta.

Sisarukset yhdessä ja kajekoukku keskellä.

Kahvia juodessamme, totesin, että varmaan tarvitsee vielä rakakentaa yksi tarha ja se tehdään tuohon huvimajan ympärille meille ihmisille, jotta voi juoda kupposen kuumaa ilman että on koko ajan pienet ruskeat silmät kurkistamassa kainalosta. Eihän meidän koirat kerjää ja jos kerjää niin ei niille ainakaan mitään anneta ja jos annetaankin niin ainakin tosi vähän tai ei ollenkaan. Tosin Bella ei sitä uskonut vaan uskoi Arjan heltyvän ja kaivavan namit taskusta Bellan suuhun.

Nada ja Bianca kyselevät kuulumisia toisiltaan.

Miksi tuo pieni olento pomppii kuin kenguru voihan sitä arvokkaastikkin seurustella. Opettakaa tapoja tälle jojolle.

Milana vastaan ottaa suosionosoituksia.

Nadan ja Biancan peput.

Pikku Lotan iltapesu tulikin suoritettua täällä meidän pihamaalla, sillä mennen tullen sateli märkiä koirankielipusuja Lotalle joka otti kaikki ne vastaa iloiten. Kiitos käynnistä oli ilo nähdä teitä pitkästä aikaa Nadan perhe.

PÄIVÄN PARAS UUTINEN on se että Banjo voi jo huomattavasti paremmin kuin eilen, tänään on jo kerran vaihdettu side omatoimisesti ja sitten Tarja oli laittanut kaikki hedelmät korkealle pöydälle, niin että pieni eläin joutui ihan kiipeämään että sai omenan itselleen, eikös se Tarja muista että omena päivässä pitää lääkärin loitolla. Pikaista paranemista Banjolle.