Tänään oli sitten vuorossa BB:n esiintyminen tuolla Metsämäen raviradalla ja seurana meillä olikin sitetn Barbi ja Banjo. Ihan ensiksi täytyy onnitella Banjoa hienosta suorituksesta  varasertistä. Kiitos Tarja kun jaksoit tulla vaikka takana oli valvottu yö. Minusta on aina ihana kun meitä Belunalaisia on useampi koossa niin aina on mielettömän hyvä fiilis ja hauskaa koko porukalla ja tätä hauskuutta lisäsi vielä, että Belindankin perhe oli tullut meitä tsemppaamaan vaikka Belinda ei tällä kertaa ollutkaan mukana. Tuomarina meillä oli tällä kertaa Marianne Holm Suomi.

Banjo tänään Elonäyttelyssä NUO ERI 1 SA + varaserti

Tässä vielä Banjon arvostelu: Erinomaista tyyppiä, oikeat mittasuhteet. Varsin lupaava nuori mies. Voimakas, pitkä uroksen pää. Hyvä ilme. Purenta ok. Ikään sopiva eturinta ja rintakehä, hyvät raajat. Liikkuu vielä hieman kapeasti mutta sivuilta erittäin hyvin. Hyvä turkin laatu.

Hienoa Banjo tosi paljon onnea.

Belunan Fazer Banjo (Yestas Enzo & Carlotta Leo von der Seewiese)

Belunan Fazer Barbi (Yestas Enzo & Carlotta Leo von der Seewiese)

Barbikin kävi kehässä yhdessä BB;n kanssa saavutuksena oli tälläkertaa H, kaunis tyttö ja hyvin kehittynyt. Arvostelua en enää muista vaikka sen kuulinkin ja luinkin vielä paperista.

Belunan Fazer Bianca (Yestas Enzo & Carlotta Leo von der Seewiese)

Baincakakin sai tänään H ja arvostelussa sanottiin seuraavaa: Hyvä tyyppi ja sukupuolileima, oikeat mittasuhteet ja oikea pää ja ilme. Riittävä alaleuka, riittävä kaula, pysty olkavarsi, tilava runko, painunut selkä. Hyvin niukasti kulmautunut takaa (esittäjän moka vedin jalat liian taakse kuten  yllä olevassa kuvassakin, sillä BB:llä on aina ollut hyvät takakulmaukset) Litteät käpälät. Jäykistynyt hännänpää, tuo oli hauska sillä aina välillä kun BB:n häntään koskee niin jäykistää häntänsä ja sitten taas on ihan rento. Liikkuu takaa ulkokierteisesti, sivulta riittävästi ja edestä löysästi. Ei pöllömpi arvostelu tunnetusti tiukalta tuomarilta ja erityisesti tuomari mainitsi, että BB:llä on komeat valkoiset hampaat. Ai niin ja myös tuomari sanoi hienosti koulutetuksi, kun kerroin aina BB:lle mitä tapahtuu, kun katostaan hampaat niin sanoin vihjeen hammas ja se saa BB:n seisomaan kuin patsas paikoillaan. Kyllä BB taitaa olla kiva koirakansalainen.


KePo ja Banjo

Barbilla oli hieno teltta mukana ja siitä sai hyvin varjoa.

BB jännitti kovasti kun tultiin alueelle, kaikki oli hitsin jännittävää ja aluksi pelotti ihan kaikki, ei kait meillä ole mörköikä.

Belunan Bianca, Banjo ja Barbi 3 sisarusta.

Banjo ja siskot ympärillä.

Tohinaa Beluna-leirissä. Kiitos Toni ja Ida ja Barbi, sekä Tarja ja Banjo sekä stemppaajat mukana olosta.

Ai niin käytiin me kaikki kehässäkin, mutta minun kamerastani loppui akku ja Tarjalla EI OLLUT kameraa, joten Toni hoiti kuvaajan hommat ja kehäkuvat matkustavat hieman myöhemmin kun Toni ehtii ne lähettää.