Hauskassa porukassa on aina hauskaa meillä ei tänään ollut ketään omista koirista ilmoitettu Turkuun, olisi sitten ollut liian lyhyt matka, mutta onneksi nuo kasvattien omistajat ovat sen verran viitseliäämpiä että kolme Belunalaista oli mukaan leikkiin lähtenyt. Meillä oli kaksi Lotan lasta jotka täyttivät tänään 9 kk Hertta ja Eemeli ja sitten Paloma. Kisan aloitti Eemeli, joknka Tarja vei kehään, kiitos Tarjalle. Eemlillä olikin jännittävä päivä, koska tämä oli ihan ensikertaa kun Eemeli oli näyttelyssä, hieman poikaa jännitti tuo kummallinen touhu, muta erittäin hyvin Eemeli selviytyi tuosta haasteesta. Koska kamerana on edelleen rikki niin kuvia on sitten tulossa usealta kuvaajalta joten Eemelin kuvat saapuvat kun Susanna ehtii ne minulle lähettää.

Eemeli ja Keijo, koitos ohi huh huh.

Eemelin arvostelu:
Maskuliininen uros hyvät mittasuhteet. Voimakas pää otsapenger saisi olla selvempi. Erinomainen purenta, lyhyt kaula, niukat kulmaukset edessä jatakaa.Jyrkkä rintakehä. Juoksee destä vielä löysästi, liikkuu sivusta hyvin Jyrkkä ristiselkä. Hyvä luusto. Hyvä turkki ja väri. Tällä arvostelulla arv osana oli HYVÄ.  Lisäksi tuomari oli maininnut, että tarvitsee lisää kehäkokemusta. Hieno suoritus ensikertalaiselta Eemeliltä.

Tarkkaan tutkittiin Eemeli.

Eemeli ihmetteli mitä kummaa me nyt touhutaan.

Vähän vielä pitää harjoitella tuota kehässä seisomista.

Juokseminen sujui kuitenkin hyvin.

Paluu isännän luo se oli prasta.

Hienosti meni kiitos Keijo ja Marja kun toitte pojan näytille.
Sitten tytöt kehään.

Paloman ja Hertan vuoro.

Hertta oli sitten myös ensimmäistä kertaa junnukehässä vaikka onkin muuten jo tutustunut tähän touhuun. Paloma on sitten jo useastikkin käynyt näyttämässä kauniilta.

Juoksuun mars

Arvostelu oli seuraavan lainen:
Kaunis narttu. Hyvät mittasuhteet. Ihana pää ja ilme. Tyylikäs kaula. Erinomaiset etukulmaukset. Ihana eturinta. Syvä rintakehä. Tänään hieman tuhti. Hyvä luusto. Hyvä runko. Astuu hieman alleen takaa. Hyvin esitetty.


Katsoo hampaat.

Niin kauniit tytöt.

Juoksee

Ja takaisin


Lopputuloksena punainen nauha ja kolmas sija lukassa. Hienoa Palom ja Tarja.


Hertan juoksunäytös

Kauniisti seisoo  nämäkin kauniit nuoret neidot.

Arvosteluna siis seuraavaa: Hertta 9kk JUN EH: Feminiininen, pitkänomainen narttu. Ihana ilme. Voisi olla enemmän sukupuolileimaa. Mukava kaulalinja. Ahdas edestä. Riittävän syvä rintakehä. Pitkä lanne. Jyrkkä ristiselkä. Riittävä luusto. Heikot ranteet jotka näkyvät hyvin liikkeessä. Hauska luonne. Hyvin esitetty.
Tuomarina tänään oli  Nina Lönner-Andersson Ruotsi.

Sitten on Peppikin lähettänyt terveisiä .

Peppi on harrastanut luontoretkeilyä.

Syksyn viime rotraamisiakin on vielä päässyt harrastamaan.

Kiitos terkuista Peppi ja Anne.