Tänään sain oikein mukavia uutisia tuolta Oliverin "hovinarrilta", Oliveri on nimittäin siirtynyt nykyaikaan ja perustanut oman blogin, mistä asianmukaiset onnittelut. Osoite tullaan liittämänn linkkeihini, mutta tässä kuitenkin uusi blogi osoite teille, jotta pääsette lukemaan Oliverin kuulumisia.

http://blogeja.com/oliver/

Tänään myös Mandy lähetti terveisiä, olemme Mandyn lauman kanssa jutelleet tuosta koirien raakaruokinnasta, sain tänään myös tilaamani kirjan Koiran luonnollinen ruokinta: Malin Ekblom. Kirja on kohta luettu ja kaikki olisi tosi helppoa jos ei olis noin monta isoa koiraa, sillä lihan ja luiden säilyttämiseen ei riitä kaksi isoa pakastinsa sillä päivittäinen määrä on jo suuri ja Harryn mielestä vihannesmössä pitäisi valmistaa saunan padassa. Tässä minulle pulmaa kerrakseen miten tämän ratkaisin, sillä luonnonmukainen ruokinta olisi kyllä varmasti koiralle paras vaihtoehto.

Mandy syksyisessä metsässä etsimässä pientä purtavaa

No löytyihän sitä..

olipas tosi maukas keppi

Nätti tyttö tuo Mandy.

Viikko alkaa taas olla lopuillaan (ja minusta tulee päivä päivältä vanhempi), kiirettä on ollut niin töissä kuin kotonakin, tänään töissä juteltiin jo pikkujouluista joten joulu siis alkaa olla ovella, muistakaa kaikki pikkuiset Kinglyt ja Princet ja Princes alkaa jo miettimään mitä kivaa joulupukki voisi teille tuoda.