Ompas ilta vierähtänyt taas pitkäksi kun olen siivonnut isolla S:llä sillä äiti ja isä tulevat kylään viikonlopuksi ja huomenna olen eräässä työtilaisuudessa klo 22 asti ainakin joten siivous oli tehtävä tänään jotta isä ei tukehdu meillä, vaikka voi vieläkin tukehtua (astma), sillä ei meiltä kaikkia karvoja saa pois vaikka mitä teksi.

Luna tutkii muurahaisten elämää.

Milanan mamma-blogi  41 vrk

Tänään Milanan aamupalaan kuului taas 5,5 matopilleriä ja sitten viiliä ja kananmunaa. Tarhaan Milanan sai koiranruokaa ja häränhännän ja tänään olikin ihme tapahtunut ja häränhäntä syöty. Muutenkin Milana on syönyt tänään taas paremmin , iltapalaksi meni 4 lampaan munuaista ja kimpale keitettyä lampaan keuhkoa ja jopa ihan oikeaakin ruokaa. Paino nousee nyt ihan tasaisesti joka päivä. Milana kaunistuu päivä päivältä, totta se on että äitiys kaunistaa naista.

Milkku metsässä.

Nyt lähtee tämä eukkokin unten maille, koirat ovatkin jo pötkähtäneet nukkumaan kukin omiin paikkoihinsa. Luultavaa on että myös joku nukkuu minun paikallani, no se on varmasti apina , jolla on mukana Diwa.