Bella-mamma nauttii selvästi kun pääsee yksin lenkille, saa liikkua omaan tahtiin ja kukaan ei ole kiusaamassa (=BB). Minusta on niin upeaa katsoa kun Bella liikkuu Bellalla on sellainen hiipivä askel ihan samanlainen kun savanilla liikkuvalla leijonalla. Se on vain niin upea tuo Bellan liike, meillä ei kellän toisella koiralla ole yhtä kaunista askellusta, Milanalla ehkä hieman saman tyylinen. Kiva päivä koirien kanssa taas tänäänkin. Huomenna odotamme vieraita, meille tulee perhe tutustumaan rotuun  ja se on tosi kivaa kun saa taas kertoa omista koirista ja rodusta. Ai niin meilä oli tänään taas lihapullia ja tällä kertaa ME  IHMISET söimme ne ja BB jäi lehdelle soittelemaan, tosin BB sai omasta mielestään ihan kunnollista ruokaa tänään ruokalistalla oli hevosta, kurkku,salaatti, kesäkurpitsa sosetta ja raejuustoa ja se kyllä hävisi alta aikayksikön ja aamulla oli sitten broilerin koipia. BB:n jalka on parantunut ja tänään on saanut jo "riehua" omalla pihalla noiden muiden kanssa ja tuo energia on loppumaton. Tänään on saunottu pitkästä aikaa rantasaunassa ja Pilvestä on tullut yhtä kova saunoja kuin Lunasta, nyt meillä on sitten aina kaksi koiraa lauteilla onneksi toinen on pieni.

Hiipivä leijona

Mamma Bella

Tässä katseessa on elämän viisautta, uskollisuutta ...

Bella on tullut meille Namupalan Kennelistä ja muistan aina kun näimme Bellan ensikerran niin Bella pissasi KePon kenkään ja siitä syttyi rakkaus joka on kantanut meitä vuodesta toiseen.

Bella on myös tehnyt kaksi hienoa pentuetta.

Kiitos Sadulle joka aikoinaan hoitoomme uskoi tämän viehättävän Bella Madonnan.

Bella on aina ollut ihana oma itsensä, ei mikään näyttelytähti, koska se on Bellasta ollut aina hieman tylsää, mutta Bella on kuitenkin saavuttanut Suomen muotovalion arvon.

Olisi ollut hienoa tietää, jos Bella olisi aikoinaan pentutestattu, mitä pentutestissä olisi Bellasta sanottu.

Minua taitaa vaivata armoton pentukuume ja sitä ei ainakaan helpottanut kun katselin BB:n pentueen pentutestivideoita, oli ne vaan niin ihania.

Bella

Mamman murunen.