Yllättäen onni kohtasi minua ja pääsin Rauman koiranäyttelyyn, sillä Tarja  ei sairautensa takia pystynyt viemään Banjoa kehään ja tämän takia Banjokin olisi joutunut jäämään sivuun näyttelystä, mutta onneksi meillä ei ollut mitään suurempaa ohjelmaa tälle viikonlopulle vaan lähdimme enemmän kuin mielellämme Karin ja Tarjan kanssa Raumalle. Kohtasimme tuolla huoltoaseman pihalla ja pakkauduimme samaan autoon ja niin alkoi ratkiriemukas näyttelymatka, kuunnellessa meidän miesten ei aina niin julkaisukelpoisiakaan juttuja, mutta hauskaa riitti koko päiväksi ja se oli pääasia. Kun saavuimme perille lähdin ostamaan pääsylippuja ja kun pyysin kolme lippua niin myyjä (vanhempi herra) kysyi minkä ikäisille ne tulevat, hetken mietin ja ajattelin näyttäväni niin nuorelta että ikä on pakko tarkistaa, joten aloin luetella oman ikäni ja KePon iän ja Tarjan iän siinä vaiheessa setä meni hieman hämilleen ja sekosi maksussa täysin. Olen aina haaveilleut, että saisin viedä joskus uroksen kehään ja tänään se toteutui kun sain esittää Banjon. Banjo liikkui kanssani mielestäni hyvin ja onneksi tuomarikin oli sitä mieltä. Banjo sai äärettömän hyvän arvostelun.

Hampaista aloitettiin ja ne olivat paikoillaan ja oikeassa järjestyksessä.

Sitten melähdettiin juoksuun, Banjo lähti hyvin mukaani.

Tässä vielä arvostelu Ruotsalaiselta tuomarilta: Erittäin hyvin kehittynyt uros, jolla kaunis pää. Erinomainen ilme ja maski. Tummanruskeat silmät. Hyvä kallo. Hyvin asettuneet korvat. Hyvä purenta ja leuat. Riittävä kaula. Vahva selkä. Erittäin hyvät jalat ja tassut. Erinomaiset mittasuhteet. Kaunis väri, joka on puhdas. Hyvä karvanlaatu. Erittäin hyvä askel sivulta.

Banjo seisoi niin rauhallisesti ja kauniisti.

Tässä se erittäin hyvä sivuaskel kuvattuna.

JUN ERI 1 ROP-juniori

Kiitos hauskasta päivästä Tarja ja Kari

MIlanan mamma-blogi 30 vrk

Milana jäi kotiin viettämään rauhallista sunnuntaita kun me oltiin poissa. Kun katsoin lähtiessäni Milnaa niin oikeasti olisi tehnyt mieli siis jos ei olisi olut kantavana niin olla Milanan kanssa kehässä niin kauniilta Milana näyttää tällä hetkellä, se on sitä vauvan odottamisen hehkua. Mutta en tietenkään riskeeraa, enkä vie odottavvaa mammelia mihinkään vaan Milana saa rauhassa odotella niitä vattuvarpaita. Huomenna jännittää taas, kun nyt menemme siihen alkuperäiseen ultraan ja on niin kiva nähdä ne vattuvarpaat uudelleen ja onhan se hyväs sada tietoa hieman onko heitä vähän vai monta. Loppuilta taitaakin mennä Milanaa rapsutellessa ja Suomea voittoon kannustaessa jääkiekon merkeissä.

Belunan Kingly Milana