Tännän se sitten tapahtui Teijan ja Masan loma loppui ja he tulivat hakemaan omaa Mosseaan takaisin kotiin. Empä ole iloisempaa koiran pentua nähnyt kun Teija ja Masa ilmestyivät autosta niin Mosse pyöri ja nuoli ja koko koira oli yhtä reimua täynnä, odotus päättyi ja oma perhe tuli noutamaan, vaikka haikealla mielellä jäin katosmaan kun Mosse lähti niin kuitenkin olin iloinen, että Mosse on taas oman rakastavan perheensä luona. Milana hieman kyllä ihmetteli mihin oli velipoika kadonnut.

1662700.jpg

Mami ja iskä saapuivat , Milanakin otti ilon irti tervehdyksistä.

1662703.jpg

Minun mami tuumii Mosse.

1662708.jpg

Vielä hetki ennen lähtöä kävi Mosse nukkumassa yhdessä Milanan kanssa kaivamassaan Kiinan montussa.

1662714.jpg

Eron hetki on kaunis ..........

1662716.jpg

Mamma putosikohan Mosse Kiinaan kun en löydä Mossea mistään ei ole täällä meidän montussakaan ketään. Mosse täällä etsii Milana, tuu takasin!

Onneksi pihan hyörinässä muut koirat alkoiat leikkiä Milanan kanssa, mutta kyllä hieman alla päin oli meidän pieni tyttö kun Mosse veli lähti, toivottavasti jälleen näkeminen on taas iloinen kun seuraavan kerran kohdataan Mossen perhe. Kiitos, että luotitte Mossen hoitoomme lomanajaksi meillä oli tosi mukavaa yhdessä.

Meille tuli juhannusvieraita Topi ja Elmo ja siinä vasta pari.

1662723.jpg

Elmo on vitivalkoinen kissa joka on kuuro, mutta niin täynnä hellyyttä ja leikkiä. Elmo ja Topi ovat molemmat poikani Tonin kissoja ja tulivat meille hoitoon juhannuksen ajaksi.

1662729.jpg

Topi muistuttaa hieman Neste-Oilia, Elmo on tämän kevään pentuja ja Topi on täysikasvuinen, mutta koosta voisi päätellä ihan muuta. Topi oli pentu joka on vieroitettu emästään liian aikaisin ja on jäänyt tosi pienikokoiseksi. Topi myös lussuttaa varvastaan, koska ei ole saanut emon maitoa riittävän kauan. Kauniit kissat.

Kaikille hyvää juhannuksen jatkoa.