Yllätys yllätys me oltiin taas eläinlääkärillä, Lotan korvatarkastus oli tänään. No olen tällä viikolla tavannut monta mielenkiintoista ihmistä tuolla odotushuoneessa. Eilen tapasin Alaskan malamuuttikasvattaja pariskunnan ja meillä oli oikein mielenkiintoinen tunti kun odoteltiin koirien heräämistä. Maanantaina tapasin Pyreneitten mastiffin kasvattajan ja tänään keskustelin perheen kanssa jotka ihailivat isoa koiraa ja eivät tienneet leonberginkorista yhtään mitään. Olen oppinut kaikenlaista uuttakin siis tällä viikolla. Mutta mennään takaisin Lotan korviin. Tuomio oli vasen korva tervevrk, mutta oikeassa kokkipakteerieritettä, hiiva oli saatu pois kummastakin korvasta. Nyt vielä yksi tippakuuri 10 päivää, no Lottaa einäytä enää haittaavan on varmaankin sopeutunut, että aina aamulla ja illalla laitetaan tippoja ei edes ravsitele enää korviaan tippojen laiton jälkeen. Lotalla on kuulemma ylipitkät korvakäytävät no sen uskon kyllä välillä on ihan kuuro, joten se johtuu siitä että kestää kauan ennen kuin ääneni kuuluu ja esim. pyyntöni saapua sisälle nukkumaan livahtaa korvan pohjille asti. Paempaan suuntaan siis ollaan menty ja toivottavasti ensi tarkastuksessa kaikki on hyvin.

35 vrk Bella

Tänään siis Bella-mamma on kantanut vauvoja 35 vuorokautta. Nyt voidaan puhua jo varhaisesta sikiöstä, jossa kaikkien elinjärjestelmien esiasteet on nähtävissä. Bella-mamma on myös liittynyt samaan lumisukellusseuraan kuin Diwa.

Lumisukeltaja Bella-mamma.

Bella lampsii lenkillä ihan reippaasti, sukeltaa ja yritti myös harrastaa umpihankikävelyä, mutta totesi sen liian vaivalloiseksi.

Kuka vei mun polkuni, eihän tästä voi kulkea mihinkään kun ei ole tietäkään, kanna mamma mua.

Voiko lumen alta nähdä Kiinaan, ainakin mä yritän.