Töissä sain tänään asiat sujumaan joten kuten vaikka olikin perjantai ja 13 päivä, mutta ei tällaista päivää saa kokonaan hyvällä läpi menemään sillä tänään tapahtui jotain mitä olen pelännyt  jo jonkin aikaa. Lähdimme Milanan kanssa lenkille ja tällä kertaa jätin Pilven kotiin, kävelimme hiekkatietä eteen päin ja Milana kyykistyi asioilleen ja aivan Milanan etujalan vieressä se oli kamalan iso kyykäärme pää kohti Milanan kuonoa. Sydämeni melkein pysähtyi kun sain temmattua asioitaan hoitavan Milanan taakse päin, käärme vain pysyi paikoillaan, otin maasta kaksi kiveä ja heitin ne kohti käärmettä, mutta siitäkään huolimatta käärme ei poistunut paikalta, tämä käärme ei kyllä tiennyt että kuuluu paeta ihmisten edessä. Jos minulla olisi ollut Pilvi niin ihan varmasti käärme olisi Pilveä pistänyt, sillä Pilvi kulkee maan tasalla ja tonkii kaiken liikkuvan ja vähemmän liikkuvan mennessään. Nyt en uskalla kulkea kuin ihan keskellä tietä ja siinäkin täytyy haravoida katseeella koko ajan ettei vain mitään vahinkoa pääse tapahtumaan. Ei se käärmeen vika ole mutta nyt kyllä pelästyin kovasti, ja raja kulkee kyllä siinä, että minun koiriani ei uhkailla tai käy huonosti.

Tässä meni nyt Milanan mamma-blogikin ihan sekaisin kun niin säikähdin, mutta  28 vrk tänään täynnä kuitenkin.

Sain tänään myös pentusten isästä uusia kuvia Enzosta ja pojastaan Banjosta.

On se niin kaunis poika tuo Yestas Enzo. Tarja kertoi käyttäneensä Enzoa lääkärissä ja tässä tiivistettynä muutama lause Tarjan kirjeestä:" Enzo on maanantaina käynyt luottolääkärin Eva Einola-Koposen luona. Kyse ei kuitenkaan ole mistään vakavasta, vaan Enzo on ontunut etujalkaansa vaihtelevalla menestyksellä tänään ehkä enemmän ja huomenna ehkä ei ollenkaan. Mitään turvotusta, tulehdukseen viittaavaa ei löytynyt. Eihän Milanaakaan olisi, Enzolla astutettu jos jotain vakavaa olisi epäityt. Enzo on tällä hetkellä hyväntuulinen oma itsensä, joten kortisonipiikki näyttää tehneen tehtävänsä ".

Ei näytä jalat vaivaavan kummallakaan.

Isä ja poika

Harmittavia nuo venähdystyyppiset vaivat, kun voivat vaivata pitkääkin nimimerkillä kokemusta on. Kun koirat leikkivät keskenään vapaina niin aina sattuu ja tapahtuu.

Banjo ja EnzoEnemmän Enzon ja Banjon kuulumisia voit lukea Tarjan blogista.

Mandy Amanda Koiranen, tässä odottelee joko se kohta tulee se Lyyli Leopatra Alexanda tänne Kokkolaan leikkimään mun kanssani.

Lyyli täällä huutaa Mandy

EI näy vielä tulevaksi.

Palvelijat prinsessa tahtoo vettä, kiitos.