Väistämättä alkaa aina miettiä tässä vaiheessa mitä tänä vuonna tuli aikaan saaduksi vai jäikö viivan alle mitään mainittavaa.  Koiria koulutettiin varsinki Binacaa joka jatkaa sitkeästi ja toinen sitkeä asia oli alkuvuoden korvatulehdus kierre joka meni läpi 90 % koirista. Alkuvuodesta käytiin ainakin parissa näyttelyssä Turussa ja Lohjalla. Sitten helmikuussa saimme Tarjalta ja Karilta suruviestin Islan äkillisestä kuolemasta. Siten maaliskuussa opiskelin laumanjohtajuutta itse. Huhtikuussa sitten tapahtui kauan odotettu Milan juoksun alkaminen ja Enzo astui Milanan. Sitten opiskeltiin koiran stressinhallintaa, vaikka ehkä olisi pitänyt opiskella omaa stressin hallintaa koska kaksi kuukautta Milana piinasi minua syömättömyydellään. Kesäkuussa sitten syntyivät Magic-pennut kaikista katoamistempuista huolimatta. Kolme kaunista prinsessaa Paloma, Lyyli ja Mila sekä kolme komeaa prinssiä Remy-Martin, Nelson ja Riva. Ehdoton vuoden kohokohta oli pentujen syntymä.

Otan rennosti loppuvuoden

Sitten saatiin toinen suruviesti kun Magic-pentujen isä Enzo kuoli. Joten suurta murhetta liittyi tähän vuoteen.

Taidan kohta nukahtaa.

Kissojakaan ei unohdettu, sillä kissavieköön keräyksellä kerättiin ruokaa eläinhoitolan kissoille

Loppuvuodesta tuli myös iloinen yllätys Lotan juoksu alkoi ja Moose astui Lotan ja ultrassa saimme tietää että pikkuleoja onkin sitten syntymässä heti tammikuussa. Yhteinen tekijä tälle vuodelle voisi olla että tätä vuotta voisi kutsua tunteiden vuodeksi oli iloa, mutta oli myös paljon surua. Mitä sitten jäi sinee viivan alle no sinne jäi monta monta ihanaa yhteistä hetkeä  Belunan pentujen omistajien kanssa ja kokonainen vuosi täysillä elettyä koiramaista elämää.

Pilvi on varmasti edellisessä elämässä ollut hammaslääkäri tai hammashoitaja sillä on aina putsaamassa toisten hampaita.

Pikkuisen minua jo läähätyttääkin kun nämä mukelot alkavat painaa vatsassa.

Lotan yksi parhaita luonteenpiirteitä on tuo ainainen iloisuus, ei voi olla hyväntuulisempaa koiraa kuin Lotta on. No voi melkein se on BB, mutta BB on myös pieni ilkiö mitä Lotta ei ole.