Selvästi tänään oli lenkillä havaittavissa  se asia, että talvi ihan roikkui tuolla yläpuolella ja tipahtaa juri kohta alas. Koirat ovat virkeitä kun on viileää ja odottavat varmasti kovasti lnta, kuin lapset konsanaan. Tänään onkin puhelin ollut kovassa käytössä , terveisiä on tullut niin Jyryltä kuin Topiltakin ja taisipa Minnakin soitella ja kysellä kissa juttuja, olen siis ollut koasti suosittu. Ihanaa huomenna on perjantai ja alkaa taas viikonloppu ja voidaan touhuta taas kaikkea yhdessä, no lauantaina taidan saada kylään koiraneitosen tuolta Paraisten suunnalta ja sunnuntaina suunnistamme Banjon ja BB kanssa kohti Lahtea ja viimeistä pentunäyttelyä. Ei kyllä ihan pennulta näytä tuo lähes 55 kg leotytteli BB, aika iso mimmi tuosta on kasvanut ja kun BB:tä katsoo ei ihan tule pentu heti mieleen. Lahdessa saadaan tavata Tottijärven prinsessa Bellakin ja Seinäjoella sitten Jyry menee kehään emäntänsä kanssa, joten paljon koirakivaa odotettavissa.

Kumpaan suuntaan mennään?

Minä menen ainakin tähän suuntaan.

Tähän on pakko laittaa yksi nostalgia kuva jonka löysin kun ssivosin sähköpostiani, jossa on tällä hetkellä vielä 7623 viestiä ja  kapasitetista käytetty 72 % , tässä heräsi ajatus voisikohan puolen miljoonan koirankuvan lisäksi testamentata lapsilleen vaikka statuhatta sähköpostiviestiä joista lähes kaikki koskettavat koiria. Lapseni ovat aina olleet sitä mieltä että heillä on kummallinen äiti ja taidan yhtyä heidän mielipiteeseensä, sillä lasten suustahan sen totuuden kuulee..

Tässä tämä söpöliini, jonka löysin  vuoden 2006 sähköpostista. Tämä on meidän Yestas Diwa "Diwa", joka on juuri saapunut meille . Aivan ihana pieni rapatassu, tänä päivänä edelleen aivan ihana, erona vain että todella suuri rapatassu.