Tänään suuntasi Beluna-ambulanssi kohti Vantaata jossa oli koiranäyttely ja tuomarina tänään oli Hassi Assenmacher Saksasta. Meitä odottikin Vantaalla yllätyskin sillä Oliver oli tullut meitäkatsomaan ja olipas Oliverilla vauhti päällä, Oliver tapasi myös "veljensä" Moosen Bellan Kingly-pentueesta. Veljekset ihastuivat oitis toisiinsa ja taidettiinpa siinä vaihtaa osoitteitakin jotta veljekset pääsevät tapaamaan toistekkin. Näyttely sujui odotetulla tavalla sillä tuomari oli tiukka arvioissaan.

Ilme on hyvä ja aurinkoinen, purentakin näyttää olevan kunnossa, korvat puhtaat ja karva kiiltää. Kepo ERI 1 ja KP

Kilpaa taas juostiin KePon kanssa minä johdan Lotan kanssa mutta vauhdilla tulee KePo ja luna perässä.

Lotta vuorossa

 

Arvostelu oli minusta ihan hyvä vaikka saimmekin sinisen nauhan. Hyvän kokoinen,feminiininen pää, tummat silmät, kaunis ylälinja, riittävästi kulmautunut takaa, seuraa iloisesti ohjaajaa. Hyvä turkki ja tempperamentti. Kevyt runko ja ei pysähdy paikoilleen. Tuo viimeinen lause oli tosi totta Lotta steppasi ihan koko ajan ei siis seisonut yhtään,että tällainen päivä tänään.

Lunan kanssa mennään tässä.

Luna oli ERI4 ja siitä olin tosi iloinen. Lunan arvostelussa sitten taa luki seuraavaa: Hyvän kokoinen, erinomainen pää. Erittäin ilmeikäs. Musta maski, tummat silmät, hyvä ylälinja. Hyvä ruumiin rakenne. Hyvät kulmaukse, hyvä tempperamentti. Turkki ei ollut parhaassa kunnosa (juuri karvanlähtöaika).

Aamulla oli paniikki kun kamera jäi kotiin mutta onneksi Oliverin lauma huolehti tällä kertaa kuvauksesta, kiitos heille.

Tässä veljesrakkautta Moose ja Oliver

Kylläpäs täällä on tohinaa ja touhua tuumii Oliver, onkohan tää mun juttu tuleeko musta isona näyttelytähti, no Oliverilla on aikaa miettiä.