Tänään aamusta lähdimme Beluna-paloautolla kohti Lohjaa ja näyttelypaikkaa, perille päästiin ajoissa vaikka pakkanen paukkui nurkissa. Näyttelypaikalla sitten ryhdyttiin treenaamaan uuden mallista kehää ja hetken aikaaa kaikki meni hyvin. Mutta kun menin toisen kerran kehään treenaamaan huomasin että BB ontuu ei paljon mutta hieman, ryhdyimme Harryn kanssa tutkimaan BB:n jalkaa ja sieltä se syylinen löytyi, BB:llä on pieni haava anturassa, varmasti leikkiessään muiden kanssa saanut, koska näytti suht tuoreelta tapaukselta. Meillä oli laastaria auton ensiapulaukussa ja laitoin laastarin siihen päälle ettei satu niin paljon kävellessä ja siinä hetken mietittyäni tein päätöksen BB ei kehään mene sillä koska jalkaan kerran sattuu niin ei ole sen arvoista, joten päätimme viettää turistipäivän. Koskaan en ole aikaisemmin pyytänyt KePoa kuvaamaan kun harjoittelemme kehässä ja nyt sen tein ja onneksi, sillä muuten ei olisi yhtään "näyttelykuvaa", muta nyt on, vain tuomari puuttui, ja koska BB oli kehässä niin sai BB ruusukkeen, tosin sai sen minulta mutta ruusukkeessa lukee PRINSESSA ja meidän oma prinsessamme BB onkin. Nyt on haava puhdistettu ja lääkitty ja tuola vetää koko lauma unta kalloon, koska kaikki halusivat sisälle nukkumaan kun ulkona on niin kylmä.

Olisin seisonut tosi kauniisti ja rauhallisesti.

Olisin ollut söpö ja nätti.

Belunan Fazer Bianca.

Auttakaa mamma kuristaa.............

Sorrry en kuristanut ihan olisin vain halunnut yhteiskuvan.

Miksi mä en pääse tuonne kehään kun kaikki kaverit menee?

Nyt hieman masentaa, mutta.....

Päiväunet auttaa aina.

Tehdäänkö jotain kivaa yhdessä kun kerran tänne tultiin.

Tässä BB:n luokka mihin me ei sitten päästy.

BB:n prinsessa ruusuke ja kun kerran annoin ruusukkeenkin niin tässä sitten arvostelukin. Hoidin senkin nyt sitten itse että ei tuomari Hans Lehtisen tarvinnut siihen paneutua.

Ilmeikäs koira jolla hauskoja ilmeitä aina silloin tällöin. Meidän perheen hurmaava isohko prinsessa jolta ei vauhtia puutu ja siitä seurauksena luultavasti tämä haava anturaankin on tullut. Ei murehdi turhista vaan häntä sojossa eteen päin. Ja ruoka maistuu.