Taiga on opetellut talon tavoille ja kaikki Pilven lelut on omittu itselle.
Lupasin kertoa miten meidän muut koirat ottivat taigan vastaan ja se tapahtui seuraavasti. Ensimmäisenä tutustumaan tuli Diwa joka rakastaa pentuja ja nuuskittuaan hieman Diwa pyysikin Taigaa heti leikkiin. Sitten oli vuorossa Bella mummo, joka saapui rauhallisesti paikalle ja nuuhkaisi kerran ja jatkoi matkaa se oli siinä sitten.


Kolmantena oli vuorossa Milana, joka teki perusteellista työtä pentu tutkittiin sentti sentiltä ja tutkiminen kesti noin 10 minuuttia ja lopuksi Milana laskin tassunsa Taigan päälle ja siitä alkoi se ystävyys. Sitten oli Vuorossa Luna joka haistoi äkkiä ja poistui vauhdilla omaan sänkyynsä, eilen ei Luna vielä suostunut liikkumaan jos pentu oli lähellä mutta tänään jo menivät yhdessä ulos.

Sitten oli vuorossa Lotta joka nuuhkaisi pari kertaa ja lähti ulos koska kiven pyöritys oli kesken. Sitten oli vuorossa Bianca jota pelkäsin eniten että on liian raju, mutta ihmeiden aika ei ole ohi BB käyttäytyi rauhallisesti ja kauniisti nuuhki pentua ja pyysi leikkimään ja pariskunta poistui yhdessä haistelemaan leluja.Kaikkein ensimmäisen Taigan tietystikkin tapasi Pilvi joka sai sellaisen hepulin ettei meinnannut rauhoittua ollenkaan vaan juoksi kuin viirupää pitkin pihaa ymyrää ja pitkin ja poikin. Pilvi leikkii tosi paljon Taigan kanssa vaikka onkin selvästi Taigaa pienempi ja yli 4 kg kevyempi. Kun leikki käy rajuksi niin Pilvi kiipeää sohvalle turvaan.

Taiga tapasi tänään myös kummisetänsä ja pienet piraijan hampaat maistoivat kummisedän leukaa.

Kummitädin lämmin haluas.
Koiravieraita emme voi vähään aikaan ottaa vastaan koska Taiga totuttelee meidän omiin koiriimme ja niiden kanssa elämiseen. Joten Tarjan ja Karin kolmikkokin joutui jäämään kotiin odottelemaan Taigan tapaamista sitten myöhemmin. Kyllä on ihanaa kun on pentu talossa sitä tunnetta ei kyllä voita mikään.


Tiedän, että on varmasti paljon ihmisiä jotka eivät ymmärrä tätä touhotusta  ollenkaan mutta he eivät varmasti luekkaan tätä blogia. Minä vain olen niin onnellinen tuosta pienestä karvakasasta joka meille muutti.