Käydään vielä hieman tarkemmin läpi tuota Moosen luonnetestiä, sillä nämä ovat aina hyvin mielenkiintoisia. Luonnetestipisteethän tulevat näkyviin tuonne kennelliiton sivuille. Pelkkäpistemäärä ei kerro kovinkaan paljon joten avaan asiaa hieman. Moosen toimintakyky on kohtuullinen terävyys pieni ilman jäljellejäävää hyökkäyshalua, puolustushalu pieni, taisteluhalu kohtuullinen, hermorakenne hieman rauhaton, temperamentti kohtuullisen vilkas kovuus hieman pehmeä loksepäästävyys hyväntahtoinen, luoksepäästävä ja avoin sekä laukaisuvarma koira.

Tässä kuvassa viera henkilä esittää uhkaavia eleitä , koira on siirtynyt  omistajansa ja uhkaajan väliin.


Tässä taas koira on kytkettynä kun uhkaaja lähestyy ja Moose sitten vain uskoo ettei niin pahaa miestä olekkaan joka minua löisi.

Mamma tämä on kummallinen paikka kun pahat tädit hyökkäävät koko ajan kimppuun.

Mikä tuo hökötys on?

Täällä taitaa olla metsästys kausi meneillään kun tuolla lailla ammutaan.

Hieno poika Belunan Kingly Moriz "Moose".
Sitten meillä on kuvia miten Runtujärven prinsessa ovat saaneet aikansa kulumaan.

Jipii meillä on lunta ja meillä on talvi.
Lyyli prinsessa rakastaa talvea erityisen paljon ihan niin paljon, että oli viime yönä päättänyt avata oven ja siirtyä nukkumaan terassille ja vasta kun läpötila laski sisällä 10 asteeseen heräsivät Sami ja Hanna ihmettelemään talven kovuutta ja asunnon kylmyyttä. Lyylikin joutui palaamaan sisätiloihin mitä yriti kyllä pontevasti  vastustaa kun täysikuu ja kaikki oli ulkona ihailtavana.

Mandy ja Lyyli.