Tänään pennut ovat saaneet roppakaupalla tuota silitystä ja haleja ja pallutusta. Pennut ovat tänään seurustelleet lasten kanssa ja ovat siinä sivussa aikuisetkin nauttineet. Pentujen touhuja on hauskempi seurata kuin noita televiso ohjelmia. Jasminille Harryn tytölle suuret suuret kiitokset hän on tänään huolehtinut vieraiden tarjoiluista ja valmisanut myös minulle ja Harrylle todella hyvää ruokaa.

Jasmin ja Milana

Ruokaa ruokaa enemmän ruokaa

Kiviäkö se mamma meille syöttää kun ei vatsa nouse ei sitten millään.

Meri ja Tuuli löysivät kumpikin suosikkinsa pentulaatikosta.

Niin hellästi ja kauniisti minä sinua pitelen. Yksi pennuista matkustaa sitten aikoinaan Merin ja Tuulen kaveriksi tuonne Röölaan maaseudun rauhaan meren rannalle, mitä muuta voisikaan pieni koira enää toivoa no tietysti ruokaa olisi hyvä aina välillä saada. Myöhemmin iltapäivällä saapuivat Leena ja Antti "pentuterapiaan" ja taisi siinä saada itsekkin terapiaa niin oli hauska jutustella Leenan kanssa. Meillä kyllä meinasi nauruhermot ihan revetä kun Leenan kanssa huomasimme, yksi pennuista on ainakin jo sisäsiisti, sillä pentu käyttää vesiklosettia,vai mitä mieltä olette.

Taitava tosi taitava pieni eläin ja tosi hieno kakka, tosin juomavesi voi hieman kärsiä. Ei voi muuta sanoa kuin, että ihan napakymppi suuoritus.

Lopuksi parikuvaa sängynvaltaajista.

Luna on vallannut ihan oman sänkynsä ja se on positiivinen asia.

Diwa ja Pilvi ovat vallanneet meidän sänkymme, missä me nyt nukutaan?