Tänään meillä kävi kylässä kakkos pentueestani Dimi poika ja olipa komea nuori uros ja mitä tein minä no otin ainakin sata valokuvaa ja ilman MUISTIKORTTIA APUA olen niin vihainen itselleni. Joten nyt saatte sanallisen kuvauksen nuoresta herrasta. Poika painoit 57,6 kg oli korkea 76,5 cm, oli vahva luustoinen ja  levä päinen, hyvin isänsä tyyppinen pää. Tuuhea häntäinen ja hyvä turkkinen kaunis punainen uros. Erittäin leikkisä ja vilkas poika, siinä saivat kyytiä BB ja MIlana mutta Dimin ehdoton suosikki oli Luna.  Dimi kävi uimassa ja minulla oli hienoja uintikuvia ja nyt on vain mielikuvia. Ei auta muuta kuin on pian järjestettävä retki Turkuun ja pyydettävä uusi kuvaus kierros. Anteeksi Dimin perhe että sähläsin, tätä se teettää kun ikää tulee ja muisti huononee. Kiitos käynnistä oli kiva tavata ja nähdä hieno Dimi poika.

Tässä Dimin leikkikaveri Milana.

Eilen illalla kun tulin töistä kotiin niin Bella ontui ja tarkempi tarkastelu osoitti, että yhdessä anturassa oli haava tai nirhauma ja se tuntui olevan todella kipeä, puhdistin kohdan desinfektioaineella ja laitoin haavasuihketta ja toivoin parasta, ei tullut parasta, aamulla koko tassu oli tulikuuma ja aivan tulehtunut joka varpaanväli ja kaikki anturat. Ei muuta kuin koira autoon ja anopin luo joka on aivan ihana ihminen ja rakastaa koiria ja koirat häntä. Sitten suunnistin eläinlääkäiaseman oven taakse, jotta varmasti ehdin saada ajan Bellalle, ensin vastaus oli ettei ole aikoja, mutta löytyihän sieltä yksi aika klo 13, silloin sitten anoppi toi Bellan lääkäriasemalle ja minä "karkasin" töistä mukaan. Bella jouduttiin rauhoittamaan koska tassu oli niin kipeä ja putsaaminen piti tehdä huolella. Tassutulehdus ja paha sellainen antibiottikuuri, ja suihketta ja töttörö päähän ja sairaslomalle. Bella on nukkunut koko illan kun sai kipulääkettä ja jalkaan sellaista geeliä mikä rauhoittaa ja vie kipua pois.

Sitten oli Turrin aika päästä viimeiseeen lepopaikkaansa ja se on  Jepen vieressä keltaisen ruusupensaan alla. Olisin halunnut sirotella Turrin tuhkat eräälle suolle, mutta uurna oli tehty niin umpinaiseksi, että olisin joutunut sen rikkomaan enkä sitä halunnut joten Turri lepää nyt Jepen vieressä puutarhassamme. Tapasin eilen mätsärissä naisen jolla on uros samasta pentueesta mistä Turri oli ja hän kertoi, että joutuu varmasti ihan lähiaikoina tekemään saman päätöksen, sillä kyseisellä uroksella oli ihan samat ongelmat kuin Turrilla.

Hyvästi Turri johtajamme. Meillä on ikävä sinua.

Lepää rauhassa sinä rakas karvakuononi.