Talvi on alkanut jättää meidät rauhaan, nimittäin pakkanen on matkustanut muille maille ja tänään tehtiikin pitkä lenkki kun kerran ei palellut, vaikka noita lumipalleroita tahtoo jäädä tassuihin kiinni ja hankaloittaa sitten liikkumista. Tänään lähetettiin sitten pentuvälittäjälle postia jotta hän voi laittaa Lotan astutusilmoituksen nettiin. Sitten tehtiin työnantajalle anomus 7 viikon vuosilomasta ja kaikki jo puhuivatkin töissä, että Arja jää äitiyslomalle. Pentukansiot alkavat olla viimeistelyä vaille valmiit, pentuhuoneen puhdistus ja siivous täytyy tehdä ja pennuille täytyy virkata "kaulapantoja" niitä ei tosiaankaan ole varastossa yhtäkään. Sitten täytyy ostaa äidinmaidon vastiketta varmuuden vuoksi. Matolääkkeet jo ostettiinkin Lotalle ja koko laumalle. Paljon pikkuasioita mitä vielä täytyy muistaa tehdä.

LOTAN NEUVOLAUUTISET

Lotta on alkanut läähättämään ja sitten kun vielä pitää koko ajan kiivetä syliin niin on entistä kuumenpi olo. Lotta nukkuu paljon ja tänään käytiin lenkillä, mutta Lotan vauvat eivät ainkaan synny puun alle metsään, sillä Lotta ei suostu lähtemään enää metsään vaan kulkee vain maantietä pitkin ja vähän väliä tarkistetaan etäisyys kotiportille ja kovin kauas ei mennä kun Lotta haluaa kääntyä takaisin. Ruoka maittaa tällä hetkellä melkein liiankin hyvin ja paino nousee lähes päivittäin. Vielä ei käydä öisin ulkona pissalla vaan yötkin nukutaan ihan rauhallisesti.

KATSAUS EILISEEN..

Palataan vielä sen verran tuohon eiliseen luonnollisen koiran ruokinnan koulutuspäivään, että kun oikein miettii miten monipuolisesti  koira saa siinä ruokaa niin olisi varmasti syytä katsoa ihan omaakin ruokavaliota ja muuttaa sitä juuri samaan suuntaan. Nyt sitten BARF-lapsi Kaanaankoira Mooses.

Mooses, rotuominaisuuksiltaan Mooses oli aika voimakkaan vartiovietin omaava, erittäin terhakka nuori koira. Mooses on ruokittu ihan alusta asti luonnollisella koiran ruualla ja kovin oli kauniisti poika kasvanut ja turkki kiilsi hienosti auringonsäteiden osuessa siihen.