Niin saatiin vuosi vaihtumaan, vaikka meillä se tietenkin vaihtui hieman erilaisissa olosuhteissa kun olin kuvitellut.  Kissa Kainomme tuli  kotiin  viiden aikaan ja huomasi, että Kaino laahasi takajalkaansa ja tarekempi tutkimus osoitti, että Kaino oli loukaantunut, ei sitten vaihtoehtoja muuta kuin soittaa päivystykseen ja saimme ajan klo 18 ja klo 20 pääsimme sitten lääkärin luo, asemalla näin niin paljon surullisia asioita, että ihan ahdisti istua siellä ja odottaa vuoroaan,  ihmisten tuska oli suuri kun lemmikkiä ei saatu yrityksistä huolimatta pelastettua. Kainon jalka oli  pahasti loukkaantunut, mutta epäilyistä huolimatta lääkäri sai jalan ommeltua kokoon, nyt vain toivotaan, että jalka lähtee paranemaan eikä siihen tule kuoliota. Tänään Kaino on nukkunut lähes koko päivän ja se on hyvä asia.

Unten mailla.

Muuten saatiin vuosi vaihtumaan rauhallisesti, nyt kun Turria ei ollut oli meidän uusi vuosi paljon rauhallisempi vain Luna ja Diwa hieman stressaantuivat paukuttelusta, mutta sekin oli aivan lievää laatua. Turrihan pelkäsi ihan kamalasti noita ääniä ja valoja. Lotta mammaa eivät paukkeet ja raketit häirinneet enempi taitaa häiritä tuo kasvava masu.

Lähdetään kyllä mä ainakin kolme koiraa voin ottaa.

Vuoden ensimmäiselle lenkille lähti siis  KePokin mukaan.

Apua nyt ne menee kaikki eri suuntiin.

No niin nyt on hihnat ihan solmussa. (naurattaa vieläkin)

Metsässä oli kaunista ja tavattiin peini söpö villakoirakin lenkillä.

Rakastan rakastan


Luna ja Pilvi

Mamma-blogi 41 vrk

Lotta mamma oli tänäänkin hyvällä tuulella ja ruoka on maistunut hyvin. Lenkillä oli kivaa kun Luna ja Pilvi olivat mukana. Ruokahalu on todella hyvä sillä tänäänkin syötiin nuo matolääkkeet ihan vain kädestä annettuna, kaikki käy mitä voi ruuaksi kutsua. Nisitä tulee maitoa ja ne ovat todella suuret. Ja nyt se on sitten niin, että tänä vuonna nuo Lotan vauvat syntyvät ja jopa tässä kuussa.

Mitäs me paksukaiset.

Auringon paistaessa Lotan turkki hehkuu punaisuutta.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille blogiystävilleni, kasvateilleni perheineen ja ystävilleni ja kavereilleni ja sukulaisilleni, toivon että teille tulee kaikista hienoin vuosi vuodesta 2012.

Sitten laitetaan pari kuvaa komeasta sulhosta.

Hei Lotta minä olen iloinen kun kuulin , että teet minusta iskän.


Belunan KIngly Moriz Lotan lasten tuleva iskä.

Sitten olen saanut ihanaa posti Tottijärven prinsessalta sekä Runtujärven ruhtinattarilta.

Lumileikit parhaimmillaan

Pyöritän kieritän pellavapäätä, Mandyn ja Lyylin leikit.

Mandy ja Lyyli

Niin söpö lumikuono. Runtujärven rannoilla näyttää talvi koittaneen.

Sitten Tottijärven prinsessa Bella.

Minä syön kaikki nämä hiutaleet.

Lunta siis satoi Bellankin iloksi.

Bellan leikkikaverina oli sitten "lelu"

Nätti tyttö on Bellasta kasvanut (Belunan Fazer Bellamy)