Tänään on sitten vietetty viimeistä virallista pentulaatikko iltaa, vaikka eiväthän nuo sisko ja sen veli juurikaan enää pentuhuoneessa viihdy, mutta kun uni tulee silmään niin silloin mennään kuin köyhän talon porsaat peräkkäin pentuhuoneeseen nukkumaan. Kyllä sen huomaa, että tuosta pentuhuoneesta on tullut pennuille sellainen turvapaikka. Huomenna sitten Benjamy "Betu" lähtee omaan kotiinsa tuonne Salon suuntaan. Sen jälkeen Biancalla on kavereinaan isot koirat ja tietysti Pilvi ikiliikkuja. Hieman on haikea olo,mutta toisaalta helpottunut, sillä pennuilla on loistokodit. Tänään tuli myös Kennelliitosta ilmoitus,että rekisterikirjat ovat maksettavissa ja kävinkin sen heti kuittaamassa tuon omakoirapalvelun kautta mikä on todella näppärä ja noputtaa, joten pääsiäisen jälkeen saavat uudet omistajat sitten nuo viralliset paperit itselleen ja pääsevät tekemään omistaja muutoksia.

Benjamyin eli kutsumanimeltään Betu tuloa jo kovasti odetellaan ja hieno koppikin on jo valmiina.

Bellamy eli Bella on myös lähetttänyt ihania kuvia itsestään uusita kavreistaan.

Bella ja "lelukoira"

Bella on kuin pieni käenpoika tuolla bichonien laumassa.

Kavereita riittää, voi kuitenkin olla että nuo ihanat valkoiset pallerot tulevat vielä hämmästymään kun Bella hieman kasvaa.

Mitähän miettii pieni eläin?

Välillä on pakko ottaa tosi rennosti tuumii Bella.

Sitten muutama pääsiäistervehdys, omani on vielä suunnitteluasteella, voi valmistua tai sitten ei mahdollisuudet 50 / 50.

Lotan isän kotikennel

Frohe Ostern    Happy Easter
 
wünschen Euch Ralf & Kerstin & die Leo´s vom Bernburgerland.

 

 

 

Aslanin perheeltä

KIITOS