Ovat tällä kertaa ilonkyyneleitä, olipa hienoa olla tänään todistamassa Raision Elonäyttelyssä kun Belunan Kingly Moriz "Moose" valioitui. Moose kuuluu ykkös pentueeseeni ja pentueen isänä on Espresso Sir M. aus dem Sumpfloch joka asuu Kotkassa. Teija esitti Moosen todella kauniisti ja Moose liikkui upeasti tänään kuumassa säässä. Arvostelussa mainittiin muun muassa, että liikkuu hyvin edestä, takaa ja sivulta. Pään muotoa kehuttiin kauniiksi ja korvien kiinnitys oli oikeanlainen, sekä sanottiin, että Moose on hyvin rakentunut ja vahvaluustoinen ja kaunis turkkinen uros. Jotain muutakin ehkä luki , mutta muuta en nyt muista. ONNEA TEIJA JA MASA toivottaa koko Belunan kennelin karvakuonojen lauma palvelijoineen.

Moose tuomarin Pirjo Aaltosen arvioitavana.

Askel oli keveä niin emännällä kuin Moosellakin helteestä huolimatta.

Sertin arvoinen suoritus

ROP ja VSP

Moose AVO ERI  AVK1, ROP, SERT, FI  SMV

Ihanaa leijonat ihanaa-

Teitpä miehen työn Moose poika.

Moose Teijan ja Masan karvakuono

Äiti Bellakin pääsi onnittelemaan Moosea oikein henkilökohtaisesti.

Ensitunnelmat Raisossa juuri voiton selvittyä.

Kasvatajan ylpeyttä ja onnea. Sen verran oltiin Teijan kanssa hujan hajan ettei meinannut autokaan löytä, mutta onneksi päästiin juomaan voittokahvit meille kuitenkin.

Moose poseraa meidän pihalla ihan v ain huvin vuoksi.

Ryhmäkehää odotellessa.

Aivan upeaa nähdä oma kasvatti ryhmäkehän muiden ROP:ien joukossa.

Moosella oli tyttöystäväkin mukana , mutta en voi laittaa Lilan kuvaa tähän kun en muistanut kysyä lupaa.

Näyttelyssä oli myös Moosen sisko Belunan Kingly Nada, jonka kanssa sain minäkin pyörähtää kehässä kiitos siitä Arjalle.

Nada tuomarin arvioitavana.

Nada hienosti EH AVO 4.  Nada on  hyvin kulmautunut ja tosi kaunis ja taisesti kasvanut hieman löysästi liikkuva narttu. Hyväluonteinen ja kaunis turkkinen. Se on vaan niin hienoa katsoa kun koirat sopeuvat näyttelyyn ei murista eikä äristä vaikka kuinka paljon koiria tulee" iholle".

Nada ja Arja odottelevat vuoroaan.

Upea päivä kertakaikkiaan, vaikka omia koiria ei näyttelyssä ollutkaan, en ymmärrä kuinka minusta aina tuntuu, että kun näyttely on kotikulmilla niin koirissa ei ole karvoja. No saimpa nauttia täysin Moosen menestyksestä.