Siis kamera on RIKKI, automaatti tarkennus ei toimi ja siitä johtuu minun kuvieni muuttuminen taidekuviksi, eli sellaisiksi mistä ei saa mitään selvää. No kamera on päässyt tänään hoitoon ja se on hyvä asia. Jos kameraa ei voi korjata niin joudun ostamaan uuden vaikka KePo repisi pelihousujensa lisäksi alushousutkin.

Putosikohan se mamman kamera tänne?
Tänään jouduin tilaamaan Diwalle lääkärin ja pääsemme huomenna  sitten  Vettoriin. Diwa on oksentanut  viikon ajan aina aamuyöllä sellaista ruskeaa velliä, joukossa ei ole sulamatonta ruokaa vaan ihan limaista velliä. Otamme Diwalta kilpirauhaskokeet ja tutkimme muutenkinkin koko koiran, tai siis eläinlääkäri hoitaa tuon homman. Juttelin myös Diwan kasvattajan kanssa tänään asiasta ja pohdimme eri vaihtoehtoja.

Bianca heinikossa.
Diwasta sitten enemmän kun tiedän asiasta enemmän. Kyllä tänään taas nousi pieniä sarvia päähän kun eräs työkaverini tuli kysymään, että mitä voisi tehdä kun koiran kasvataja ilmoitti että lopettaa kennelin pidon ja hän ei ole saanut  vielä koiran rekisteripapereita vaikka koira täyttää jo 8 kk. Hän oli kuitenkin maksanut koirasta 1500 euroa ja sen jälkeen kasvattaja oli tuon ilmoituksensa tehnyt ja sulkenut myös nettisivunsa eikä vastaa sähköposteihin. Kyseessä ei ole leonberginkoiran kasvattaja mutta jalostustietojärjestelmässä kyseisellä kasvatajalla oli kyllä useita pentueita eri vuosilta pitkältä ajalta, eli yhteensä 55 pentuetta.

Kaverukset lenkillä
Ei voi muuta sanoa, kuin että kyllä pennunostajan kannattaa perehtyä myös kasvattajaan ja hänen tapaansa tehdä kasvatustyötä, että tuollaisilta ikäviltä asioilta vältyttäisiin. Kyllä kasvattajalla on minun mielestäni hyvin paljon vastuuta omasta kasvatustyöstään.


BB
Minusta ei ole mahdollista ilmoittaa, että lopetan nyt olemasta kasvattja koettakaa pärjätä, sorry että et saanut noita sun koiran papereita. Minä ainakin olen luvannut olla käytettävissänne niin kauan kuin yksikin Belunalainen täällä maanpäällä tasuttelee jos vain itse en lopeta tassuttelua ennen sitä.