Cool Nyt ne on virallisesti julistettu aloitetuksi,ai että mitkä no tietysti pikku Kinglyjen yksi vuotis synttärit. Kaikissa suurissa juhlissa on aina aatto (esim. jouluaatto) siis tänään on Kinglyjen synttäreiden aatto ja juhlat alkaneet ja hyviä juhlia kannattaa ainakin viikko juhlia. Kaikki yksi-vuotis pentukirjeet ja paketit ovat lähteneet pikku leojen kotiin vaikka en ihan tiedä pitäisikö puhua pikkuleoista sillä eilen kävin Maxia tapaamassa ja siellä oli melkoinen "karhu" vastassa. Pyysin teitä kaikkia kirjoittamaan jotain omasta leostanne ja tässä tulee yksi vuotiaan Topin ja Tarjan terveiset.

Hienointa ja näkyvintä Topissa on se että Topi on aina hyväntuulinen ja iloinen, Topilla ei ole huolen häivää ja kaikki on kivaa. Topi on onnellinen koira. Topi on kiltti koira ja Topi haluaa miellyttää omaa mamiaan, kaikki hoitotoimenpiteet ovat kivoja jopa kynsien leikkaaminen. Topi on myös sylikoiranrotua ja vuoroin pää ja peffa tungetaan mamin syliin tai isoveikan Taavin kainaloon. Topilla on myös ollut harrastuksia, Topi tykkää remontoida, seinät,lattiat, jalkalistat, piirongit ja Tarjan kännykkä on remontoitu. Pesusient ja kalsarit uudelleen muotoiltu. Ulkona Topi on vilkas ja haluaisi moikata kaikkia vastaan tulevia koirakavereita, Topin bestiksiä ovat kuitenkin leotytöt Manta ja Sandy joiden kanssa Topi käy aina leikkimässä. Hihnassa kävelykin onnistuu ja vain joskus Topi ilahduttaa mamiaan  ilmaloikalla 1 ja puoli volttia kerien. Vieraisiin ihmisiin Topi ei tunne halua tutustua, mutta tutut ne ovat tärkeitä. Tarjan loppukomentti lämittää minun mieltäni kovasti. Kiitos Arja Topista,hän on tosi hieno koira ja meidän laumaamme oikein sopiva. Kun tämä jäärien äijien osasto on varattu Taaville, Topi sopii oikein hyvin Taavin kaveriksi vähän pehmeämmän luonteensa vuoksi.

Topi 1 v  79 cm korkea ja paino ?

Tarja-mamin sylikoira

Bella-äiti ylpeänä onnittelee poikaansa. Bella-mamma on tänäänkin käynyt lenkillä masussa olevan vauvalastinsa kanssa ja reippaasti kävi askeleet. Käytiin metsässä nuuskimassa keväisiä metsän tuoksuja. Bella on oikein iloisella mielellä ja kaikki on sujunut hyvin. Matolääkkeet on nautittu reippaasti ja jos sellaisia matoja on masussa ollut niin nyt ne on eliminoitu, etteivät ne tartu pikkuisiin. Bella saa vielä toisen matokuurin ennen synnytystä. Itsekkin olen tosi iloinen, sillä tänään sain selville, että saan töistä taas pitkän "mammaloman" ja saan olla pentujen kanssa niiden syntymästä luovutukseen asti, se on aivan tosi ihanaa. Pentutestaajakin on varattu. Minusta tämä valmistautumisaika on hienoa kun asia kerrrallaan saa hoidettua ja H-hetki sen kun lähenee. Eläinlääkäri päivystys on myös sovittu varmuuden vuoksi.

Kevät tuoksuja kuonossa.