Niin on päivä matkannut iltaan ja paljon on tapahtunut. Kolme perhettä on tänään käynyt pentuja tapaamassa ja jälleen ihastusta havaittavissa. On hienoa nähdä perheiden iloiset hymyt kun he luovat katseensa tuonne pentulaatikkoon. Kovasti on pentujen kanssa seurusteltu ja haettu pieniä vihjeitä kuka noista palleroista pitäisi meistä eniten ja kenestä se tulee sitten se meidän perheen sohvan valtaaja. Yksi pennuista matkaa sitten aikanaan tuonne Vantaan suuntaan ja siellä pikkuista poikaa odottaa jo valmiina oma "isoveli" jonka kanssa pikkuinen saa hienon koiran elämän. Toinen poika suunnistaa sitten kohti Hämeenlinnaan ja on yhtä onnellisessa asemassa, sillä sielläkin on ikioma "isoveli" odottamassa ja tervetulleeksi toivottamassa. No kolmas poika jääkin sitten tänne meidän lähistölle ja hän pääseekin isänsä hoiviin, ja "isosiskon" valvontaan, on siinä hauskat koiranpäivät odottamassa. Tämä päivä onkin siis ollut poikien päivä. Päivä on ollut aivan upea ja hauskat jutut suorastaan sinkoilivat ja vieläkin on iloinen mieli niitä muistellessa. Kiitos teille kaikille kolmelle perheelle teitte päivästämme hienon ja rikkaan ja olette tottakait tervetulleita uudelleenkin pentuja tapaamaan ennen kuin sitten koittaa se päivä jolloin saatte pienokaisen mukaanne. Siihen asti teidän on tietysti hyvä opetella noita pentukansion asioita ulkoa, jos tuo Harry toteuttaa sen pentuperhepääsykokeensa kaikkine satoine kysymyksineen, no uskon että teistä jokainen selvittää tuon KePon metkut.

Käärmeenlumoooja päikkäreillä

Kuka ei kuulu joukkoon?

Tässä otetaan mittarimadosta mittaa.

Mittarimatoa ken pelkäisi pelkäsi, jos en saa sitä selätettyä niin kiipeän sen selkään.

Joka ilta kun lamppu sammuu ja saapuu oikea yö...

Moi

Tämän tytön lempinimi on Tarja, sillä Kari paljasti meille salaisuuden, että tämän pennun nukkumistavat menevät ihan yksiin Tarjan nukkumistapojen kanssa.

Uutta ennen julkaisematonta kuvamateriaalia tulossa kun ehdin purkaa ne koneelle, mutta nyt täytyy rientää ruokkimaan pennut.

PS. Nämä pennut eivät nuku aina vaikka kuvien perusteella niin voisi luullakkin.