Minulla oli tänään vapaapäivä, mikä oli aivan ihanaa, me päätimme jo kuukausi sitten viettää Tarjan kanssa tyttöjen päivää koirien kanssa ja Tarjallakin oli vapaa päivä. Tarja ja Topi saapuivatkin kauniissa syksyisessä aurinkoisessa säässä ja ensimmäisenä heitä tervehti Einari kieukumisellaan. Topilla riitti ihmettelyä kun joka puolella haukuttiin ja ensimmäisenä Topia pääsi tervehtimään BB ja siinä sitä sitten olikin päälle käyvä nuori nainen, melkein ujo poika kauhistui moista aktiivisuutta. Hyvin leikit kuitenkin sujuivat. BB kävi välillä istumassa uima-altaassa ja taas jaksoi touhuta.( Pitäisiköhän itsekkin joskus kokeilla kuinka tuo viilentäisi jos lykkäisi takapuolensa vesiastiaan.) Seuraavana pääsi sitten Topia tervehtimään sisko Milana, jolla oli alkanut vasta juoksu ja ajattelimme ettei Milana vielä kiinnosta Topia siinä mielessä koska juoksu oli vasta toista päivää menossa, mitäs vielä Topista Milana tuoksui niin hyvältä, että seurustelu jäi aika lyhyeksi ja Milana palasi tarhaan takaisin ja äiti Bella saapui lastaan tervehtimään, Topin isähän on  Espresso Sir M. aus dem Sumpfloch, joka asuu Kotkassa. Ihana nähdä äiti Bella ja poika Topi yhdessä, hienoa nähdä mitkä piirteet ovat periytyneet, iso poika Topikin oli Topi kävi vaa´alla ja säkä mitattiin myös ja meinasi mittarit loppua kesken. Korkeudeksi saatiin komeat 82 cm. Tämä pentue on kehittynyt hyvin hitaasti mutta varmasti ja osassa uroksista on selvästi vieläkin havaittavissa, että koirat eivät ole vielä valmiita uroksia vaan kehitys on edelleen kesken. Itse aikoinaan muistan hvyin että luulin että Bellasta ei koskaan tule aikuista narttua, mutta sitkeästi Satu minulle aina sanoi Bella tarvitsee aikaa ja ajan kanssa siitä hyvä tulee. Taavi ei valitettavasti ollut päässyt tällä kertaa mukaan, koska välillä on hyvä viettää laatuaikaa vain yhden koiran kanssa. Lämpimät terveiset kuitenkin Taaville ja iso kiitos Tarjalle virailusta, mikä maistuu suussa vieläkin niin hyvälle. Skool!

Kevein askelin saapui Topi täynnä ihmetystä mihin oikein ollaan tultu.

Täällä on kauhea meteli lopettakaa haukkumasta.

Mä taidan olla ollut täällä joskus pienenä.

Moi mä olen Topi ja sä taidat olla se kuuluisa Pilvi- tassut taivasta kohti koira.

Apua aika aktiivinen naisen alku.

Minun allas minä istun siinä ei mahdu kaverit.

Onko tuo nyt sitten kohteliasta vierasta kohtaan?

Vauhtimimmi BB antaa liikettä pihapiiriin.

Viilennys ilmeiseti auttoi.

Ei ole todellista voitko hieman rauhoittua?

Sisko Milana tuli veljeä tervehtimään ja tietysti Tarjaa.

Äiti Bella ja Lunakin tulivat tervehtimään. Ihanaa kun koiramme ovat niin avoimia, että vaikka kuka vieras koira tulee pihalle niin kaikki otetaan avoimesti vastaan ja sitten leikitään. No poikkeus vahvistaa säännön Diwan mielestä meidän piha on meidän ja muut pysykööt aidan ulkopuolella. Diwa omaa tuota vartioimisviettiä, mutta hyvähän se on että omista huolta pidetään. Ihmiset Diwankin kyllä toivottaa tervetulleeksi.

Luna ja Topi

Äiti ja poika.

Taidan olla oikea halinalle.

Tukkakin tässä menee sekaisin kun noita naisia on niin monta.

Olisikohan kiva jos olisi oma haaremi. Taitaisi pitemmän päälle olla aika hurjaa menoa.

Tähän BB kävi nukkumaan kun Topi lähti ja nousi tästä klo 22 siirtyäkseen sisälle nukkumaan. Poikien kanssa seurustelu voi olla rankkaa.

Sain Tarjalta pari kuvaa Topista ja Einarista.

Kiitos vielä kerran vierailusta.