Äkkiä pennut ovat alkeeneet oivaltaa mitä tarkoittaa kun  pentuhuoneeseen ilmestyy 13 pientä kuppia, ja osa osaa jo tulla heti itse kupeille, osa tarvitsee vielä pientä ohjausta siitä että mistä suunnasta ne kupit oikein löytyvätkään. Lotta mammalla on suuri ihmetys miksi mamma haluaa liisteröidä pennut monta kertaa päivässä vaikka  Lotta kuinka puhdistaa lapset.  No kohta syöminen alkaa sujua hieman siistimmin etteivät kaikki paikat ole vellissä.

Kyllä tuo maitobaari vielä vie voiton vaikka lihansyöjiä tässä kasvatetaankin.

Kovia syömään nämä minun lapseni

Sitä minä vaan ihmettelen mitä ihmettä varten sinä mamma liisteröit nämä lapset  niin että ne ovat ihan tahmeita

Kuka ei ole lelu?

Unten mailla

Mun masu on niin täynnä.

Minäkin haluun sinne nukkumaan.

Velliä velliä enemmän velliä

Ja näin siinä sitten kävi

Kaikilla meillä on omat mieltymyksensä nukkumispaikan valinnassa, tämä paikka on yksi pentuhuoneen suosituimmista paikoista

Lotan mamma onnea

Ja sitä puhdistustyötä kyllä riittää.

No ensi viikolla varmasti aloitetaan jo opetella oikean koiranruuan syöntiä jos harjoitukset sujuvat näin hyvin. Jokainen pentu lähettää pennun tuoksuisia terveisiä omille uusille kodeilleen täällä me kasvetaan ja muutaman viikon kuluttua me muutetaan sinne teidän luoksenne, sitä tuo kasvattaja mamma jo alkaa suremaan mutta on se kuitenkin iloinen että me saadaan hyvät kodit kaikki.

Tänään Kepo kävi ostoksilla ja toi tiliaisina kokonaisen kassillisen jotain kummallista tahnaa jota kuulemma matolääkkeeksi kutsutaan, me ei kyllä ymmärretä miksi meidän pitää syödä jotain matojen ruokaa ja luultavasti me ei sitä syödäkkään vaan syljetään se pois.