Tuollaisen viestin sain tänään työkaverilta joka on työmatkalla ja mukaan oli liitetty kolme valokuvaa, arvatkaapas missä työkaverini onkaan työmatkalla.

Näkymä hotellin ikkunasta

Tämmöisen minäkin haluan meidän portin pieleen.

Kiitos vaan V-P:lle ihanasta kuvaviestistä.

Tänään oltiin sitten taas tokoagi-kursilla ja BB on kyllä ainoa meidän koirista joka tuo parhaat puolensa esille tuolla koulutuksessa, siis oppii niin nopeasti ne kaikki jutut ja me ollaan tähtioppilaita, vaikka kotona harjoittelu on jäänyt aika vähiin, BB on vain niin taitava tyttö. On ihan kummallista kun joku koira oikeasti tykkää tehdä niitä juttuja eikä vain kieriskele lattialla selällään kuten Turri aikoinaan teki. Koskaan ei tiennyt kun mentiin kurssille osataanko me jotain vai eikö osata.

Rakkaita ajatuksia Turrille sinne tähtien tuolle puolen, Turrikka rakasti talvea. Joskus on vain niin ikävä tuota suurta persoonaa. Tänään tapasin myös Bellan kasvattajan, vaikka tapaamisemme jäi odotettua lyhyemmäksi oli kuitenkin kiva nähdä ja koirat saivat kaksi niin ihanaa makuualustaa että taidan nukkua ensiyön itse niiden päällä nukkukoot koirat sängyssä, kiitos Sadulle.


http://www.hovipet.fi   Hovi Pet
info@hovipet.fi
p. 040 127 3788

Käykääpä kurkkaamassa tuolla sivuilla todella ihania tuotteita.