Tänään  Harry lähti lastensa ja sisarensa kanssa Helsinkiin moottoripyöränäyttelyyn ja minä jäin tietystikkin koirien kanssa koska saan muutenkin olla niiden kanssa niin vähän. Meillä oli tänään tuossa kilomertrin päässä sellainen mätsäri mihin otetiin 30 koiraa isoihin koiriin ja 30 koiraa pieniin koiriin ja sitten oli pentuluokka ja veteraaniluokka. Veteraaniluokkaan pääsi isojen ja pienien koiraluokkien kautta eli niihin osallistuneet yli 6 v koirat pääsivät sitten veteraaneihin. Veteraaneissa oli 11 koiraa. Kun huomasin perjantaina että ilmoiteltiin että yksi paikka vapaana isoissa koirissa sairastapauksen vuoksi päätin lähteä sinne Bellan kanssa kun matkaankin meni vain kolme minuuttia. Osallistuimme Bellan kanssa numerolla 25 ja meidän vastustajana oli lagotto. Bella sai punaisen nauhan mistä olin tosi iloinen maininnalla ompa hyväkuntoinen iso koira vaikka lähentelee jo 7 vuotta. Punaisten loppukehässä pääsimme neljän parhaan joukkoon ja tulimme neljänneksi aivan hieno suoritus Bellalta. Sama tahti jatkui veteraanikehässä pääsimme jälleen jatkoon ja sijoituimme neljänneksi. Olipa tosi kiva olla Bellan kanssa mätsärissä, Bella on niin helppo koira kun ei hermostu mistään vaan makoilee kehän reunalla ja antaa toisten koirien nuuskia jos ne haluavat. Tapasimme myös puoli vuotiaan Taavi leopennun. Meillä oli Bellan kanssa repullinen palkintoja kotiin tuomisena, mm tosi hieno treenitaskuessu, suomalaista käsityötä.

Onnittelusuukko Pilveltä

Bella-mamma

Namupalan Bella Madonna

Hieman on alkanut Bellakin jo harmaantua ja ei enää askel lähde ihan kuin nuorena mutta hyvin Bella tänään liikkui. Ei päivää, että ei oppisi uusia asioita, nimittäin tänään opin sen mitä aito ilo voi parhaimmillaan olla. Vieressäni oli eräs nainen koiransa kanssa ja hän sai myös punaisen nauhan, hän riemuitsi aidosti ja soitti heti jonnekkin iloisena hei me saatiin punainen nauha, he olivat kuin koko mätsärin voittajia ja taas tuli mielenn omatkin näyttelyreissut , pitäisi osata iloita pienestäkin menestyksestä eikä aina olla pettynyt ja tyytymätön, elämä on juuri niin suuri seikkailu minkä siitä teet.

BELUNAN FAZER BONGO

Synttäreitään Eurassa on viettänyt Jokeri poika yhdessä Jumbon ja toisen koirakaverinsa kanssa, jonka nimeä en nyt saa päähäni.

Kaverukset

Jokeri ja kaverinsa Jumbo, vähän ovat Jokeri ja Jumbo sukuakin, sillä Jumbo on lähtöisin tuolta Yestasin kennelistä kuten Jokerin isukkikin.